Thailand

Centara Grand Beach Resort Hua Hin

At bo på dette enestående hotel med førsteklasses beliggenhed ud til stranden og med sublim service føles næsten helt kongeligt! I 1920’erne fungerede det elegante hotel med gammeldags charme som et jernbanehotel under udbygning af togstrækningen til Malaysia - og den sovende fiskerlandsby Hua Hin blev forvandlet til en stilfuld ferieby ved havet.

Hotellet er smukt bevaret med koloniale accenter, og hører i dag til blandt Asiens mest berømte kulturarvshoteller, og har med god grund vundet mange priser. Hotellet er en kunstfærdig blanding af tradition og modernitet - det perfekte sted til at slappe af og nyde tilværelsen. Hotellet ligger formidabelt kun 500 meter til stranden, 600 meter til det lokale natmarked og 650 meter til shoppingcentret. Byen har restauranter i alle prisklasser. Om aftenen er der levende musik på hotellet.

Faciliteter: I maleriske omgivelser finder du 4 udendørs swimmingpools, spa og restauranter med friskfanget fisk- og skaldyr, thailandske- og japanske retter, grillet kød og eksotiske cocktails. Her er et veludstyret fitnesscenter, tennisbaner og spa, som tilbyder lækre behandlinger. Solterrasse med liggestole, velplejet have med tropiske træer og buske, klippet i fantasifulde faconer. Her er desuden minigolf, dart, bordtennis og en hyggelig bar.

Værelser: Deluxe-værelserne er indrettet i kolonistil med klassiske træmøbler og har et stort badeværelse med badekar, toilet og hårtørrer. Fine glasdøre åbner op til privat balkon, og lukker masser af lys og frisk luft ind. Værelserne er desuden udstyret med minibar, aircondition, sikkerhedsboks og gratis wifi.

CHBR 01 Deluxe Colonial Wing 2 0
356839504
356839559
Chbr Lobby
Chbr Railway Restaurant 06
Chbr Wedding Lifestyle 08
CHBR Coast Beach Club And Bistro 17 (1)
Chbr Coast Beach Club And Bistro 29

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse