Italien

Hotel Cefalù Sea Palace

Cefalù Sea Palace er et moderne og smagfuldt indrettet hotel med en skøn atmosfære og en rigtig god beliggenhed på byens strandpromenade og blot et stenkast til Cefalùs gamle bykerne med dens smukke seværdigheder, forretninger og cafeer.

Faciliteter: Hotel Cefalù Sea Palace har en dejlig terrasse og et pool-område (pool er åben 15. april til 1. november) samt en skøn tagterrasse, hvorfra der er en betagende udsigt over Middelhavet og byens vartegn Normannerkirken. Gratis trådløst internet (wifi) på hele hotellet. Hotellet disponerer over bar, en skøn lobby og en lounge. Elevator. Hotellets restaurant er kendt for sin gode sicilianske mad. Morgenmadsbuffet.

Værelser: Hotellet har 83 værelser fordelt på tre etager. Alle værelser har balkon. Værelserne er udstyret med aircondition, safe og minibar, tv samt eget bad/toilet udstyret med hårtørrer. Hotellet disponerer over wellnes-afdeling. 

Bemærk: Poolens åbningstider kan variere efter sæson og vejrlig og at indkvartering kan ske på søsterhotellet Victoria Palace

Cefalu Sea Palace 02 Ny
Cefalu Sea Palace 03 Ny
Cefalu Sea Palace 04 Ny

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse