Spanien

Castillo de Sol

Castillo de Sol  ligger på en bjergskråning med udsigt over solrige Puerto Rico og havet. De nyrenoverede lejligheder danner en perfekt base for et godt ophold langt fra vinterkulden i Danmark. 

Hoteldirektøren Dunia er en dame som passer godt på sit hotel og sine gæster, hvoraf mange er gengangere. Best Travels gæster kan hver dag nyde morgenmad og eftermiddagskaffe ved poolbaren - inkluderet i prisen.

Fra komplekset er der ca. 300m til centrum samt 800m til lystbådehavnen og stranden. Herfra kan man også tage med den lokale bus - turen til hovedstaden Las Palmas tager ca. 1t og 5min. 

Fra lejlighederne  er der blot er 400 meter til et større supermarked som også forhandler danske madvarer. I området er også flere butikker samt caféer.

Faciliteter: Reception, elevator, gratis wi-fi i fællesområder, restaurant (forventes dog at holde lukket i vinteren 2021/22), poolbar (morgenmad indgår i rejsens pris og let frokost kan tilkøbes) og udendørs swimmingpool, som er opvarmet om vinteren.  

Lejligheder: Med eget bad og toilet, TV, balkon, køkkenniche med køleskab, kogeplader og mikroovn samt udstyr til lettere madlavning - herunder kaffemaskine. Mod tillæg er der mulighed for Wi-Fi og leje af hårtørrer. Ved ankomsten er der 1 flaske vand i lejligheden. Rengøring 5 gange ugentligt.

Alle Best Travels gæster indkvarteres i lejligheder med balkon med havudsigt og da de vender mod sydvest er der sol på balkonen!

Pool
DSC 0009 Hdr
DSC 0015
DSC 0016
DSC 0022
DSC 0027
DSC 0032
DSC 0038
DSC 0046

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse