Spanien

Castillo de Sol

Castillo de Sol  ligger på en bjergskråning med udsigt over solrige Puerto Rico og havet. De nyrenoverede lejligheder danner en perfekt base for et godt ophold langt fra vinterkulden i Danmark. Puerto Rico en snæver dal, som med med sine 2 bjergsider kendt som det mest solsikre sted på Kanarie-øerne. Castillo de Sol ligger på den østlige side, hvilket betyder, at der først er fuld sol fra sidst på formiddagen. Til gengæld er der sol resten af dagen - og mindre vind end på den vestlige side. 

Fra komplekset er der ca. 400m på fortovet langs vejen (uden trapper) eller blot 150 m hvis man tager den lige vej, som dog udelukkende er trapper. Der er kun ca  1000m til lystbådehavnen og stranden (uden trappe) Herfra kan man også tage med den lokale bus - turen til hovedstaden Las Palmas tager ca. 1t og 5min.

Hoteldirektøren Dunia er en dame som passer godt på sit hotel og sine gæster, hvoraf mange er gengangere. Best Travels gæster kan hver dag nyde morgenmad og eftermiddagskaffe ved poolbaren - inkluderet i prisen.

Faciliteter: Reception, elevator, gratis wi-fi i fællesområder,  poolbar (morgenmad indgår i rejsens pris og serveres enten her eller i et lokale ved receptionen) og udendørs swimmingpool, som er opvarmet om vinteren.  Mulighed for leje af safeboks i receptionen (pris ca 13 EUR pr uge). Der er muligt at benytte vaskemaskine på komplekset (pris 4 EUR pr vask).

OBS - Ikke egnet for gangbesværede: Indkvarteringsstedet er ikke egnet for gangbesværede, da der er en del trapper ned til byen. Taxa er dog ganske billigt.

Lejlighed2

2 vær. lejlighed med balkon

Lejlighed med eget bad og toilet, TV, balkon, køkkenniche med køleskab, elkedel, kogeplader og mikroovn samt udstyr til lettere madlavning. Mod tillæg ( 32 euro for 3 uger for 1 enhed eller 42 euro for 3 uger for op til 3 enheder) er der mulighed for Wi-Fi og leje af hårtørrer. Ved ankomsten er der 1 flaske vand i lejligheden. Rengøring 5 gange ugentligt.

Alle Best Travels gæster indkvarteres i lejligheder med balkon med havudsigt, og da de vender mod sydvest er der sol på balkonen.

Se stort billede
Balkon Havudsigt
IMG 2003
DSC 0009 Hdr
DSC 0015
IMG 6380
DSC 0022
DSC 0032
DSC 0038
DSC 0046

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse