Bristol Balkon2
Italien

Hotel Bristol

Godt mellemklassehotel i Vietri sul Mare med en skøn beliggenhed på bjergskråningen. Hotellets faciliteter inkluderer elevator, restaurant, opholdsstue og bar. Der er mulighed for gratis trådløs internetadgang på hele hotellet. Hotellet har dejlige fællesarealer og en pragtfuld tagterrasse og have med en lille swimmingpool, hvorfra man kan beundre udsigten over Middelhavet og den skønne kyststrækning. Poolens åbningstider varierer afhængigt af sæson og vejrlig, men som udgangspunkt er poolen åben i tidsrummet kl. 9-18 i sommerperioden fra ca. 1. juni-1. september..

Værelser: Små, men pæne enkelt indrettede værelser med TV, køleskab, værdiboks samt bad, toilet og hårtørrer. Grundet hotellets beliggenhed har standardværelser udsigt direkte mod klippevæg eller mur. Mod tillæg er der mulighed for at vælge forskellige værelsestyper med balkon og/eller udsigt.

Bemærk: Hotellet er i Italien officielt klassificeret som et 4-stjernet hotel. Best Travel vurderer dog hotellet som et godt 3-stjernet hotel.

Hotellet er ikke egnet for gang-besværede.

Bristol Balkon2
Bristol Stsandard
Bristol Standard Bad Thumb
Bristol Pool
Bristol Db

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse