Exterior
Spanien

Hotel Benalmadena Palace

Glæd dig til ophold på det lækre og bæredygtige lejlighedshotel med god beliggenhed i Benalmádena på Costa del Sol. Der er kun 450 meter til nærmeste strand, 1½ km til Santa Ana Strand og ca. 2½ km til marinaen. Golfbanen Torrequebrada ligger tæt på hotellet. Der er gratis shuttlebus til stranden flere gange om dagen, og en stor butik med dagligvarer findes lige i nærheden.

Faciliteter: Hotellet har udendørs swimmingpool, flot solterrasse med liggestole og parasoller samt opvarmet indendørs swimmingpool, der begge er tilpasset et bæredygtigt rensesystem, og indendørspoolen opvarmes ved hjælp af solpanelenergi. Det er muligt at låne badehåndklæder mod et depositum på EUR 10. Der findes desuden vaskemaskiner på hotellet, som man kan anvende mod betaling. Du kan frit benytte det moderne og veludstyrede fitnesscenter, jacuzzi, tyrkisk bad og saunaen. Mod betaling kan du forkæle dig selv med lækre massage- og skønhedsbehandlinger. 

Hver dag bydes på international morgen- og aftenbuffet inkl. ¼ fl. vin og vand i den hyggelige restaurant. På hotellet er der også internetcafé, snackbar med Happy Hour, fælles opholdsrum med TV og elevator. Hver aften er der levende musik i baren ligesom hotellet arrangerer en masse aktiviteter og underholdning i løbet af opholdet som f.eks. bueskydning, aerobic, madlavningsundervisning, filmaften, minigolf, karaoke, dart, bordtennis, brætspil, puslespil m.m. Bowling og billard udlånes mod betaling.

Indkvartering
Poolview

2 vær. lejlighed med balkon

Dejlig 42 m2 lejlighed med balkon, soveværelse med dobbeltseng eller 2 adskilte senge, opholdsrum med sovesofa, spisebord og 4 stole. Balkonen/terrassen er udstyret med tørrestativ, bord og stole, så man kan sidde ude og nyde tilværelsen med et måltid mad under varmere himmelstrøg. Badeværelset har badekar eller bruser samt hårtørrer. Alle lejlighederne er lydisolerede, og indrettet i lyse farver. Lejlighederne rummer gratis wifi, TV, aircondition/varme, sikkerhedsboks mod gebyr, strygejern og -brat. Derudover er der et veludstyret kitchenette med glaskeramisk kogeplade, køleskab, mikroovn, elkedel, service og spisebord med stole. Der er en inkl. en flaske vand ved ankomst.

Lejlighederne rengøres 3 gange om ugen - dog bliver kitchenettet ikke rengjort under opholdet. Håndklæder skiftes 3 gange om ugen og sengetøj 2 gange pr. uge. Ved check-in bedes ét kreditkortnr. oplyst pr. lejlighed blot som hotellets sikkerhed for betaling af evt. ekstra service, som først skal afregnes ved afrejse.

Ønskes pooludsigt eller skrå havudsigt kan dette bestilles mod tillæg.

Se stort billede
157815877
Vistas
View Hdr
Buffet (2)
Buffet (3)
157814805
Recepci+¦N

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse