England

Aqua Hotel Silhouette & Spa

Glæd dig til at bo på dette lækre hotel i Malgrat de Mar, der blot ligger 150 meter fra stranden og shoppingområdet, 300 meter fra promenaden og blot 10 min. gang til togstationen.
Her hersker en særlig stemning, da hotellets koncept er adults only/kun for voksne. Dyr må ikke medbringes og rygning er forbudt overalt, dog findes der et bestemt område udenfor, hvor det er muligt. Med jævne mellemrum er der levende musik og underholdning.

Hotellet lægger særlig vægt på deres elegante buffeter med velsmagende retter. Her kan du endda nyde et glas spanske bobler til morgenmaden, hvis du har lyst? Dresscode er påkrævet under middagen.

Faciliteter: Hotellet har ikke mindre end 3 dejlige udendørs swimmingpools, hvoraf den ene er opvarmet. Solterrasse med liggestole og parasoller. Mod betaling kan du benytte den skønne spa med indendørs pool og herlige velværebehandlinger samt sauna. Gratis adgang til fitnesscentret. Håndklædeservice til pool udlånes gratis - dog mod et mindre depositum. Det er en fornøjelse at spise i den elegante restaurant med middelhavsbuffet, hvor der og af og til er et særligt tema om aftenen. Hotellet har desuden elevator, have og en hyggelig bar med terrasse.

Silhouette 9 Design Opt213

Dobbeltværelse som eneværelse med balkon

Moderne designværelse på 25 m2 med møbleret balkon. Opholdet er i dobbeltværelse som eneværelse, som er udstyret med aircondition/varme, minibar, TV, gratis sikkerhedsboks og wifi samt dejlig badeværelse med bad, toilet og hårtørrer.

Se stort billede
148549261
Silhouette 02722
102078082
Mob Sil 14 29 Wellness Spa700x500687
Mob Sil 16 33 Massage Room700x500268

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse