Spanien

Alua Tenerife

Glæd dig til at nyde livet under varmere himmelstrøg på dette lækre og indbydende feriehotel, der har en fantastisk beliggenhed i Tenerifes grønneste område og med vulkanen Teide i baggrunden. Her finder du alle bekvemmeligheder, og samtidig ligger hotellet tæt på både strand og by. Der er blot 250 meter til stranden Playa Jardín, ca. 1,5 km til hjertet af Puerto de la Cruz og kun 450 meter til busstationen, hvorfra der er forbindelser til flere dele af øen. I umiddelbar nærhed af hotellet findes flere små supermarkeder, barer og mindre butikker.

Faciliteter: Slap af ved hotellets flotte udendørs og opvarmede swimmingpool med solterrasse, liggestole og parasoller på flere niveauer. Her er poolbar og håndklædeservice. I receptionsområdet er der ligeledes mulighed for at slappe af i de hyggelige sofagrupper. Hotellet har både en hyggelig a-la-carte restaurant, buffet-restaurant og bar.  Smuk spa med indendørs og opvarmet swimmingpool, sauna og fitnesscenter mod tillæg. Der er jævnligt aftenunderholdning på hotellet.

Forplejning: I hovedrestauranten nyder vi hver morgen en stor og varieret buffet bl.a. med juice, frisk frugt og sunde produkter. Aftensmaden er en dejlig buffet med nationale og internationale retter, der ovenikøbet ofte har et spændende tema. Hver aften er der inkluderet ½ fl. vin og ½ fl. vand pr. person. En gang om ugen hygger vi os med middag i hotellets a-la-carte restaurant uden tillæg (drikkevarer er ikke inkluderet denne aften).

Laundry Service: Hotellet tilbyder vask af tøj mod betaling.

Dobbeltværelse på Alua Teneife****

Dobbeltværelse med balkon/terasse

Dobbeltværelse på 32m2 indrettet i lyse farver og udstyret med møbleret balkon/terrasse, mini-køleskab, elkedel, TV, aircondition og gratis wifi. Sikkerhedsboks mod gebyr (20 EUR/uge). Moderne badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

OBS: Værelserne kan vende mod gaden og/eller nord, og have begrænset sol på balkon/terasse. Nogle af værelserne har havudsigt - kan ønskes, men ikke garanteres.

Se stort billede
Db Pool New

Dobbeltværelse med balkon/terasse og pooludsigt

Dobbeltværelse på 32m2 indrettet i lyse farver og udstyret med møbleret balkon/terrasse, mini-køleskab, elkedel, TV, aircondition og gratis wifi. Sikkerhedsboks mod gebyr (20 EUR/uge). Moderne badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

OBS: Værelset vender mod poolområdet og har derfor sol på balkon/terrasse store dele af dagen.

Se stort billede
Bath
Alua Tenerife
Alua3
Alua4
360150072
360150073
360150250
Alua5

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse