ICE tog ved perron i Tyskland

Togrejser

Søger du et alternativ til flyrejsen? Med togrejsen tilbyder vi en rejseform, som er mere bæredygtig, men som også er foruden de øjeblikkelige restriktioner, som kendes ved afrejser fra lufthavne.

Togrejsen giver dig muligheden for at iagttage de skiftende landskaber undervejs i kombination med en komfortabel transportform med god benplads og muligheden for bevæge sig frit rundt i toget.

På vores togrejser rejser vi typisk til de nære rejsemål - hovedsageligt til vores tyske naboer mod syd. Få det fulde overblik over alle togrejser her på siden.

Loading...

De bedste togrejser - hvor det giver mening!

Hos Best Travel har vi valgt den enkle filosofi, at det skal give mening i både rejsetid og komfort, hvorfor vi også er overbeviste om, at disse rejser bliver en succes. Rejser med tog hos Best Travel er netop kendetegnet ved:

  • Dansk rejseleder med på hele rejsen – også på togrejsen.

  • Kun et skift undervejs – typisk i Hamborg, hvor vores rejseleder viser vej fra det ene tog til det andet.

  • Mulighed for påstigning i flere danske byer uden merpris.

  • Pladsbillet er altid inkluderet – og vore gæster placeres samlet i toget.

  • På rejser med medfølgende restaurantvogn reserverer vi plads i denne, således man har mulighed for at købe et måltid mad mens landskaberne suser forbi.

Jacobean Steam Train

Flere rejser med tog

Ovenstående rejser foregår med tog til og fra rejsemålet. Vi har dog også rejser, hvor tog indgår som en del af oplevelserne og selve rejseprogrammet. 

Du kan deltage på vores kombinationsrejse til London og Paris - her køres med EuroStar-toget direkte fra hovedstad til hovedstad. Vi har også vores rejse til Skotland, hvor vi skal på udflugt med det historiske Jacobite Steam Train i det skotske højland. På rejsen til Norges Fjorde og Fjelde kører vi både med Flåmsbanen og Bergensbanen, mens vi på rejsen til Sydnorge kører med Flåmsbanen.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse