Julemarked foran katedralen i Bolzano
Julemarked i Bolzano
Julemarked i Bolzano

Italien

Julemarkeder i Italien

Pris pr. person fra
kr. 5.295

En perlerække af oplevelser venter i det smukke Norditalien. Vi skal på en fascinerende tur gennem sneklædte landskaber med den legendariske Renon-togbane i herlige gamle togvogne. Besøg i Sydtyrols hovedstad Bolzano med det berømte julemarked. Byrundtur i den skønne by Trento og hygge med Glühwein på hotellet.

Og sidst men ikke mindst byder rejsen på kulinariske oplevelser, idet der vil være mulighed for at smage på de spændende og karakteristiske norditalienske og sydtyrolske specialiteter.

Under opholdet bor vi i den herlige by Riva del Garda, som ligger direkte ud til Gardasøen omgivet af høje sneklædte bjerge. Skibene i byens lille havn er pyntet med lys i anledning af julen, og byen byder på maleriske pladser, hyggelige og spændende gader og stræder.

Gæsteanmeldelser af rejsen

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Frokost i Valpolicella vinområdet og ankomst til hotellet i Riva del Garda
  • Dag 2 - Udflugt til Dolomitterne og Bolzano
  • Dag 3 - Trento - byrundtur og julemarked
  • Dag 4 - Vingårdsbesøg, shopping i Milano og hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Julemarkeder I Italien2024

Inkluderet i prisen

Fly København-Milano t/r inkl. bagage

Transfer fra lufthavn til hotellet t/r

3 overnatninger på Hotel Centrale inkl. morgenmad

Frokost på ankomstdagen

Glühwein på hotellet dag 3

Udflugter iflg. program

  • Udflugt til Dolomitterne og Bolzano inkl. frokost
  • Tur med svævebane og Renon-togbanen
  • Julemarked i Trento
  • Vingårdsbesøg med vinsmagning og frokost
  • Byrundtur i Milano

Erfaren dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Obligatorisk turistskat i Riva del Garda pt. €2 pr. person pr. nat - betales direkte til hotellet

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Enkeltværelse kr. 300

Enkeltværelse med udsigt over søen kr. 550

Værelse med udsigt over torvet og søen kr. 250

Værelse med balkon og udsigt over torvet og søen kr. 450

Fast plads i bussen kr. 200-300

Dag 1

Frokost i Valpolicella vinområdet og ankomst til hotellet i Riva del Garda

Afgang om morgenen fra København til Milano. Ankomst til Milano Malpensa lufthavn allerede midt på formiddagen (OBS: Ved afrejse 11/12-23, flyver vi til Bologna lufthavn).

Uden for lufthavnen venter vores bus, som bringer os frem til det berømte Valpolicella vinområde, hvor vi starter rejsen på bedste italienske vis med en god frokost, bestående af lokale specialiteter på en hyggelig restaurant, indrettet i en gammel fæstning bygget af Habsburgerne, som forsvar af det Østrig-ungarske kejserrige.

Sidst på eftermiddagen kører vi en smuk tur langs Gardasøens østbred op til den hyggelige by Riva, hvor vi indkvarteres på det dejlige Hotel Centrale, med skøn beliggenhed på byens hovedplads, og med udsigt over søen og de sneklædte bjerge.

Dag 2

Udflugt til Dolomitterne og Bolzano

Rittner Seilbahn 1638005258 (1)
Renon-togbanen
Bolazano 1 1

Skønne naturoplevelser venter, når vi begiver os nordover i retning af Dolomitterne og Sydtyrols hovedstad Bolzano. Fra Bolzano går turen op i bjergene med svævebane. Herefter skal vi på en fascinerende tur gennem sneklædte landskaber, med den legendariske Renon-togbane i herlige gamle togvogne. Frokost med sydtyrolske specialiteter på en hyggelig restaurant. Inden vi returnerer til Riva, arrangeres et besøg i den julepyntede by Bolzano.

Dag 3

Trento - byrundtur og julemarked

Efter morgenmaden er der afgang mod Trento. Byen Trento er den nordlige port til Italien, med et delvist italiensk og østrigsk præg. Byen havde sin storhedstid omkring 1100-tallet, da fyrste-biskopperne herskede over Adige-dalen og handelsvejen til Nordeuropa.

Byens domkirkeplads hører til blandt de smukkeste italienske pladser. Efter en byrundtur, er der tid til på egen hånd at besøge byens berømte julemarked. Sidste aften på hotellet hygger vi med glühwein.

Trento Trento
Dag 4

Vingårdsbesøg, shopping i Milano og hjemrejse

Efter morgenmaden forlader vi hotellet i Riva. Også på afrejsedagen skal vi have dejlige oplevelser. Først kører vi langs Gardasøens vestbred frem til vingården Borgo alla Quercia, hvor der bydes på vinsmagning og en let frokost. 

Efter vingårdsbesøget sætter vi kurs mod Milano. Under vores ophold i Milano arrangeres en kort byvandring, hvor vi naturligvis skal se byens berømte domkirke. Endvidere bliver der tid til juleshopping på egen hånd, inden vi fortsætter mod lufthavnen for hjemrejse mod København.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse