Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
Den maleriske by Teror, Gran Canaria

Spanien

Gran Canaria - langtidsferie

Pris pr. person fra
kr. 13.995

Når vinterens mørke og kulde sænker sig over Danmark, er det dejligt at kunne se frem til lune, solrige dage med afslapning og hyggelige oplevelser. På Gran Canaria er vejret behageligt året rundt, og i vintermånederne nyder man her varme og solskin med typiske dagstemperaturer omkring eller over 20 grader. 

Pak sommertøjet i kufferten og glæd dig til tre skønne, afslappende uger. Vi sørger for direkte fly fra Aalborg eller København, transfer til hotellet og ophold på dejligt, nyrenoveret lejlighedshotel i Puerto Rico på Gran Canarias sydvestlige kyst. Vores erfarne rejseleder er til stede ved ankomst og afrejse og kan herudover altid kontaktes telefonisk.

Puerto Rico er en af Gran Canarias mest solsikre byer, og er med sin fine, lavvandede sandstrand et skønt sted at bade og nyde livet på stranden. Byen er placeret, hvor en af kystens mange kløfter munder ud i havet, og byens centrum er placeret i bunden af dalen, mens husene ligger op af skrænterne med udsigt over havet og havnen, med de mange restauranter og caféer og masser af liv. Placeringen i kløften giver læ for vind fra nord, og denne beskyttede beliggenhed giver et skønt klima. Strandpromenaden Paseo Maritimo slynger sig omkring stranden fra den nordlige til den sydlige lystbådehavn.

Der indgår tre spændende udflugter med vores danske rejseleder under opholdet. Her får vi indblik i Gran Canarias flotte og varierede natur og spændende historie. På en flot udflugt til den centrale del af øen ser vi nogle af øens berømte naturmonumenter, heriblandt Roque Nublo og vulkankrateret Bandama. Vi får også indblik i hverdagslivet, som det leves i de hyggelige små byer på øens indre. På en heldagsudflugt til Agüimes og Ingenio får vi et spændende indblik i øens urbefolknings liv efterfulgt af et besøg i Las Palmas med historiske seværdigheder fra 14-1500-tallet og moderne storbyliv. På en udflugt langs kysten tager vi til marked i Puerto de Mogan.

Gæsteanmeldelser af rejsen

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst til Gran Canaria
  • Dag 2-21 - Ophold og udflugter
  • Dag 22 - Transfer til lufthavnen og hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Gran Canaria Lang 2022

Inkluderet i prisen

Fly Aalborg eller København-Gran Canaria t/r inkl. bagage

Lufthavnstransfer t/r

21 overnatninger i 2-vær. lejlighed med balkon og havudsigt

21 x morgenmad

1 x frokost

21 x eftermiddagskaffe ved poolen

Vand og kaffe i lejligheden ved ankomst

Udflugter ifølge program

Rengøring 5 x ugentligt

Dansk rejseleder under hele opholdet

Ikke inkluderet i prisen

Øvrig forplejning

Drikkepenge

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Fast plads i bussen kr. 200-300

2-vær. lejlighed med balkon til enebrug kr. 7.000

Dag 1

Ankomst til Gran Canaria

Pool

Direkte fly fra Aalborg eller København til Gran Canarias lufthavn, som ligger på øens østkyst. Bustransfer til Puerto Rico på den sydvestlige del af øen. Vi checker ind på det nyrenoverede lejlighedshotel Castillo de Sol.

Om eftermiddagen bydes der på en kaffe med kage ved poolen!  Som rejsende med Best Travel kan du faktisk hver dag nyde din eftermiddagskaffe gratis ved poolen!

Dag 2-21

Ophold og udflugter

Hver morgen kan du ved poolbaren få din morgenmad serveret. 

Dagene er til fri disposition til afslapning og egne oplevelser, udover de 3 inkluderede udflugter med vores danske rejseleder:

Udflugt til Mogan (halvdagsudflugt)
Vi sætter kursen mod den charmerende by Puerto de Mogan med ægte kanarisk atmosfære, farvestrålende huse og frodige haver med bougainvillea i et væld af farver. Gå gennem de smalle gader ned mod vandet, hvor man ofte kan se glamourøse luksusyachts i den flotte lystbådehavn. 

Ørundtur inkl. frokost (heldagsudflugt)
Vi kører til Caldera de Bandama, et vulkansk krater som er 1 km. i diameter og 200 m. dybt. Krateret er opkaldt efter en hollandsk købmand, som dyrkede vin i krateret i det 17. århundrede. I dag er området tilgroet med palmer, eukalyptus-, appelsin- og figentræer og agaver.

Vi besøger den hyggelige by Santa Brigida, som blev grundlagt i starten af 1500-tallet af adelsfolk fra Spanien på grund af den gode landbrugsjord, som omgiver byen. Vi går gennem den gamle bydel med smalle gader, farvestrålende huse og passerer forbi kirken. Vi slutter byvandringen af på en kaffebar, hvor der er mulighed for at købe en forfriskning.

Herefter kører vi nordpå gennem bjergene til den vulkanske klippe Roque Nublo, som med sine 1.813 meter er øens næsthøjeste. For øens oprindelige befolkning var Roque Nublo, der ligger midt på Gran Canaria, et helligt sted, der bl.a. blev anvendt til offerceremonier. 


Vi fortsætter til byen Teror, der anses for at være en af de smukkeste byer på Gran Canaria. Teror er Gran Canarias spirituelle hovedstad, byens kirke er hjemsted for La Virgen del Pino, øens helgen. I Teror har vi inkluderet en lokal og meget autentisk frokost bestående af en tapas-forret med lokale specialiteter. Til hovedret kan vælges mellem kylling, fisk eller kød med salat og klassiske kanariske kartofler. Derefter dessert. Der serveres vin og vand til maden. Sidste stop før vi vender næsen sydpå igen er Jardin Canario, øens botaniske have, som ligger i smukke omgivelser op ad en bjergskråning. Vi er tilbage på hotellet ca. kl. 17.30.

Gran Canaria før og nu (heldagsudflugt)
Vi tager fra vores hotel og bevæger os ind i det bjergrige landskab omkring byerne Agüimes og Ingenio. De Kanariske Øer var beboet allerede omkring 500 år før Kristi Fødsel. Gran Canarias urbefolkning levede på stenalderniveau, og boede i primitive hytter eller huler. Vi skal opleve en række af disse huler samt et lille kapel. Efter den spændende tur tilbage i tiden, slutter vi besøget af med et glas vin samt lidt lokal ost og marmelade.


Vi kører mod Gran Canarias hovedby Las Palmas. Her går vi igennem den smukke, gamle bydel med huse, der stammer fra det 15. og 16. århundrede. Vi besøger også Christoffer Columbus-museet. Herefter fortsætter vi til et smukt udsigtspunkt, hvorfra man kan se udover strandene og havnen i Las Palmas. Inden vi kører retur mod Puerto Rico er der mulighed for shopping og frokost på egen hånd. Vi er tilbage på hotellet ca. kl. 17.30.

Dag 22

Transfer til lufthavnen og hjemrejse

Efter morgenmaden checker vi ud af lejlighederne. Transfer til lufthavnen, hvorfra vi flyver tilbage til Danmark. 

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse