Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
Den maleriske by Teror, Gran Canaria

Spanien

Gran Canaria - langtidsferie

Pris pr. person fra
kr. 19.995

Når vinterens mørke og kulde sænker sig over Danmark, er det dejligt at kunne se frem til lune, solrige dage med afslapning og hyggelige oplevelser. På Gran Canaria er vejret behageligt året rundt, og i vintermånederne nyder man her varme og solskin med typiske dagstemperaturer  over 20 grader. 

Pak sommertøjet i kufferten og glæd dig til tre skønne, afslappende uger. Vi sørger for direkte fly fra København, transfer til hotellet og ophold på populært og velkendt All-Inclusive hotel på Gran Canarias solrige sydvestlige kyst. Her venter værelser med en pragtfuld havudsigt!

Playa Taurito - mellem Puerto Rico go Puerto Mogan - er en af Gran Canarias mest solsikre steder, og er med sin fine, lavvandede sandstrand et skønt sted at bade og nyde livet på stranden. Byen er placeret, hvor en af kystens mange kløfter munder ud i havet. På bjergskråningen ligger vores hotel - Mogan Princess  & Beach Club.

Der indgår tre spændende udflugter med vores danske rejseleder under opholdet. Her får vi indblik i Gran Canarias flotte og varierede natur og spændende historie. På en flot udflugt til den centrale del af øen ser vi nogle af øens berømte naturmonumenter, heriblandt Roque Nublo og vulkankrateret Bandama. Vi får også indblik i hverdagslivet, som det leves i de hyggelige små byer på øens indre. På en heldagsudflugt til Agüimes og Ingenio får vi et spændende indblik i øens urbefolknings liv efterfulgt af et besøg i Las Palmas med historiske seværdigheder fra 14-1500-tallet og moderne storbyliv. På en udflugt langs kysten tager vi til marked i Puerto de Mogan og fortsætter op ad vestkysten, hvorfra vi kan nyde udsigten mod naboøen, Tenerife!

Best Travels danske rejseleder er med under hele opholdet!

Gæsteanmeldelser af rejsen

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst til Gran Canaria
  • Dag 2-21 - Ophold og udflugter
  • Dag 22 - Transfer til lufthavnen og hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Gran Canaria Lang 2022

Inkluderet i prisen

Fly København-Gran Canaria t/r inkl. bagage

Lufthavnstransfer t/r

21 overnatninger på Hotel Mogan Princess & Beach Club

"All Inclusive Standard" på hotellet

Udflugter ifølge program

Dansk rejseleder under hele opholdet

Ikke inkluderet i prisen

Forplejning, som ikke er omfattet af "All Inclusive Standard" samt forplejning uden for hotellet

Drikkepenge

Forsikringer

 

Fast plads i bussen kr. 200-300

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og havudsigt til enebrug kr. 6.000

Dag 1

Ankomst til Gran Canaria

Mogan Princess & Beach Club (8)

Direkte fly fra København til Gran Canarias lufthavn, som ligger på øens østkyst. Bustransfer til Playa Taurito på den sydvestlige del af øen. Vi checker ind på det dejlige Mogan Princess & Beach Club.

Du har All Inclusive inkluderet i rejsen fra du ankommer til hotellet!

Dag 2-21

Ophold og udflugter

Dagene er til fri disposition til afslapning og egne oplevelser, udover de 3 inkluderede udflugter med vores danske rejseleder:

Udflugt til Puerto de Mogan og op langs vestkysten (halvdagsudflugt)
Vi sætter kursen mod den charmerende by Puerto de Mogan med ægte kanarisk atmosfære, farvestrålende huse og frodige haver med bougainvillea i et væld af farver. Gå gennem de smalle gader ned mod vandet, hvor man ofte kan se glamourøse luksusyachts i den flotte lystbådehavn. 

Der bliver tid på egen hånd i byen - inden vi fortsætter op langs vestkysten, hvor vi fra et flot udsigtspunkt kan se helt til naboøen Tenerife.

Ønsker man at besøge Puerto de Mogan flere gange, så tilbyder hotellet en gratis shuttlebus hertil.

Ørundtur inkl. frokost (heldagsudflugt)
Vi kører til Caldera de Bandama, et vulkansk krater som er 1 km. i diameter og 200 m. dybt. Krateret er opkaldt efter en hollandsk købmand, som dyrkede vin i krateret i det 17. århundrede. I dag er området tilgroet med palmer, eukalyptus-, appelsin- og figentræer og agaver.

Vi besøger den hyggelige by Santa Brigida, som blev grundlagt i starten af 1500-tallet af adelsfolk fra Spanien på grund af den gode landbrugsjord, som omgiver byen. Vi går gennem den gamle bydel med smalle gader, farvestrålende huse og passerer forbi kirken. Vi slutter byvandringen af på en kaffebar, hvor der er mulighed for at købe en forfriskning.

Herefter kører vi nordpå gennem bjergene til den vulkanske klippe Roque Nublo, som med sine 1.813 meter er øens næsthøjeste. For øens oprindelige befolkning var Roque Nublo, der ligger midt på Gran Canaria, et helligt sted, der bl.a. blev anvendt til offerceremonier. 


Vi fortsætter til byen Teror, der anses for at være en af de smukkeste byer på Gran Canaria. Teror er Gran Canarias spirituelle hovedstad, byens kirke er hjemsted for La Virgen del Pino, øens helgen. I Teror har vi inkluderet en lokal og meget autentisk frokost bestående af en tapas-forret med lokale specialiteter. Til hovedret kan vælges mellem kylling, fisk eller kød med salat og klassiske kanariske kartofler. Derefter dessert. Der serveres vin og vand til maden. Sidste stop før vi vender næsen sydpå igen er Jardin Canario, øens botaniske have, som ligger i smukke omgivelser op ad en bjergskråning. Vi er tilbage på hotellet ca. kl. 17.30.

Gran Canaria før og nu (heldagsudflugt)
Vi tager fra vores hotel og bevæger os ind i det bjergrige landskab omkring byerne Agüimes og Ingenio. De Kanariske Øer var beboet allerede omkring 500 år før Kristi Fødsel. Gran Canarias urbefolkning levede på stenalderniveau, og boede i primitive hytter eller huler. Vi skal opleve en række af disse huler samt et lille kapel. Efter den spændende tur tilbage i tiden, slutter vi besøget af med et glas vin samt lidt lokal ost og marmelade.


Vi kører mod Gran Canarias hovedby Las Palmas. Her går vi igennem den smukke, gamle bydel med huse, der stammer fra det 15. og 16. århundrede. Vi besøger også Christoffer Columbus-museet. Herefter fortsætter vi til et smukt udsigtspunkt, hvorfra man kan se udover strandene og havnen i Las Palmas. Inden vi kører retur mod hotellet er der mulighed for shopping og frokost på egen hånd. Vi er tilbage på hotellet ca. kl. 17.30.

Dag 22

Transfer til lufthavnen og hjemrejse

Det er tid til hjemrejse, og midt på dagen forlader vi hotellet. Transfer til lufthavnen, hvorfra vi flyver tilbage til Danmark. 

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse