Havvandsbassiner, Puerto de la Cruz
Puerto de la Cruz
Tenerife

Spanien

Tenerife - langtidsrejse

Pris pr. person fra
kr. 13.495

Trænger du til et længere afbræk fra det danske vintervejr? På denne 3 ugers langtidsrejse til Tenerife får du god tid til afslapning og at få set nærmere på den spanske ø, som med sit lune vejr året rundt, er en populær destination om vinteren - især til langtidsferie. 

Tenerife, der ligger som en perle i Atlanterhavet ud for Afrikas kyst, er den største af De Kanariske Øer og byder med sit behagelige klima på en tiltrængt pause fra den danske vinter. Vi har sammensat en skøn ferie med ophold i suite på 4-stjernet hotel, helpension inkl. vin og vand til aftensmaden, 2 udflugter og dansk rejseleder.

Vi bor på den nordlige del af Tenerife ved Puerto de la Cruz, som er en af Tenerifes ældste og mest charmerende badebyer, der oser af ægte kanarisk stemning. På vores rejser til Tenerife, vil du kunne nyde et forfriskende dyp i Atlanterhavets bølger, mærke den lune brise, der strømmer til øen fra Sahara-ørkenen samt opleve en helt enestående natur, der rummer alt fra tropisk grønt til dramatiske vulkanlandskaber og vidunderlige strande. Vores lækre og skønt beliggende 4-stjernede Hotel Diamante Suites ligger på toppen af en bakke, og giver en flot udsigt ud over byen og Atlanterhavet. Fra hotellet er der mulighed for at tage med gratis shuttlebus til centrum. 

I rejsen indgår to spændende udflugter med dansk rejseleder. Vi skal selvfølgelig til nationalparken Las Cañadas, hvor vi skal opleve den 3718 meter høje og kendte vulkan Teide, efterfulgt af en frokost med lokale specialiteter. På vores anden tur skal vi til landsbyen Garachico, som med sin spanske idyl er et tydeligt eksempel på, at Tenerife er meget mere end blot solfaktor og strande. 

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst til Tenerife
  • Dag 2-21 - Udflugter: Vulkanen Teide og Garachico & Icod de los Vinos
  • Dag 22 - Transfer til lufthavnen og hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejseplanen
Tenerife 19 20

Inkluderet i prisen

Fly Aalborg el. København-Tenerife t/r inkl. bagage

Mad ombord på flyet t/r (i sæsonen 2020-2021)

Lufthavnstransfer t/r

21 overnatninger på 4-stjernet hotel

Helpension på hotellet

1/2 fl. vin og 1/2 l. vand til frokost og aftensmad

1 x frokost (på udflugten til Teide)

2 udflugter ekskl. evt. entréer

Dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Eventuelle entréer

Svævebanen på Teide (ca. €27)

Drikkepenge

Forsikringer

Tillæg for enkeltværelse kr. 3.900

Tillæg for havudsigt (mod nord) kr. 1.950

Fast plads i bussen (transfers og udflugter i uge 1) kr. 150-250

Afbestillingsforsikring kr. 275/655 Læs mere

Rejseforsikring kr. 287 Læs mere

Bagageforsikring kr. 125 Læs mere

Dag 1

Ankomst til Tenerife

Ankomst til Tenerife South Airport på det sydlige Tenerife. Transfer til hotellet nær Puerto de la Cruz og indkvartering.

Dag 2-21

Udflugter: Vulkanen Teide og Garachico & Icod de los Vinos

I løbet af opholdet indgår følgende to halvdagsudflugter, som er inkluderet i prisen:

VULKANEN TEIDE (heldagsudflugt)
Vi tager af sted fra Puerto de la Cruz og kører gennem den smukke og frodige dal La Orotava og store skove til nationalparken Las Cañadas. Det meste af vejen har vi udsigt til den 3.718 meter høje vulkan Teide. Vi ser spor fra tidligere vulkanudbrud samt et helt unikt landskab med abstrakte klippeformationer. Vores bus bringer os op i ca. 2.300 m højde. Hvis vejret tillader det, er der mulighed for at tage svævebanen, som bringer gæster op i 3.555 meters højde (ikke inkl.). Det er en fantastisk oplevelse at stå så tæt ved toppen af Spaniens højeste punkt og nyde udsigten ud over området og øen. Vælger man ikke at tage svævebanen kører bussen videre til Roques de Garcia, den ca. 1 km lange kæde af klipper ved foden af Teide. Her er der mulighed for at købe en kop kaffe. Herefter kører vi tilbage til svævebanen og påbegynder derefter hjemturen. Vi kører en anden vej hjem og kan undervejs nyde skønne udsigter over havet og bjerglandskabet samt naboøen La Gomera, som ligger ganske tæt ved Tenerifes kyst. Vi holder pause på en skøn restaurant, hvor vi får serveret en let frokost bestående af forskellige tapas typiske for Tenerife med vin og vand til. Efter frokosten fortsætter vi gennem det smukke landskab og er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

GARACHICO OG ICOD DE LOS VINOS (halvdagsudflugt)
Vi tager til den lille charmerende by Garachico, hvor der vil være lidt tid på egen hånd. Med sine hvidkalkede huse, snoede gader, smukke kirker og romantiske restauranter emmer Garachico idyl, og byen er et tydeligt eksempel på, at Tenerife er meget mere end solfaktor og strande. Oplev bl.a. bassinerne ved El Caletón, som er små havvandspools etableret i naturlige bassiner mellem de imponerende sorte lavaformationer.

Herefter går turen videre til Icod de los Vinos, en historisk by grundlagt i 1501, hvor vi kommer forbi den rigt udsmykkede San Marcos-kirke og det berømte drageblodstræ, som er byens vartegn og siges at være tusind år gammelt. 

Dag 22

Transfer til lufthavnen og hjemrejse

Transfer til lufthavnen og afrejse. Hjemkomst til Danmark.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til vores corona-informationsside

Din henvendelse