Spanien

AF Valle Orotava Hotel

Vi skal bo i hjertet af Puerto de la Cruz på dette moderne og gode hotel med opvarmede pools på tagterrassen. På varme dage kan du sidde med en kold forfriskning ved poolbaren og nyde udsigten over byen, havet og Teide. Eller du kan slentre til den nærmeste strand, en lille kilometer væk, og tage en forfriskende dukkert i havet.

Lago Martiánez rekreationsområde med saltvandsbassiner, velplejede haver og restauranter, ligger på klipperne yderst mod havet, ca. 1, 5 kilometer fra hotellet. Den charmerende by byder på nogle af Tenerifes bedste restauranter, tapasbarer, kunstgallerier, shopping fra alt fra internationale mærker til lokale delikatesser – og en gammel bydel med historiske bygninger, såsom kirker, San Felipe-slottet og huse med de traditionelle kanariske træbalkoner.

Hotelfaciliteter: Hotellet har restaurant med buffet. På tagterrassen finder du en bar som er åben i dagtimerne, to opvarmede (opvarmet til henholdvis 22 og 25 grader) swimmingpools og liggestole. Det er muligt at låne badehåndklæder mod et depositum på EUR 20. Hotellet har elevator og gratis trådløs internetadgang på nogle af fællesområderne samt mødelokale, hvor vi kan samles sammen med rejselederen. Receptionen er åben 24 timer i døgnet, og hotellet tilbyder også (mod betaling) en spa, sauna og massagebehandlinger.

Vaskeservice på hotellet (mod gebyr) eller vaskeri ude i byen (selvbetjening) ca 8 min. gang fra hotellet.

Værelser: De lyse, moderne og komfortable værelser er på 24 m2 og har to separate senge, der kan sættes sammen til en dobbeltseng. Værelset har et skrivebord med en stol, en kedel til kaffe og te, et lille køleskab, mini pengeskab, tv, telefon, aircondition, gratis trådløst internet og vækning. Badeværelset har bruser, hårtørrer og diverse toiletartikler. På altanen er der bord og stole, hvorfra man kan nyde den dejlige udsigt ud over byen og/eller Atlanterhavet.

Indkvartering
AGB08645 HDR

Dobbeltværelse med balkon/terasse

Lyst, moderne og komfortabelt værelse på 24 m2.

Værelset kan vende i alle verdensretninger, hvorfor der ikke kan garanteres sol på altanen - ej heller udsigt.

Se stort billede
Doble Vista Mar

Dobbeltværelse med balkon og skrå havudsigt

Lyst, moderne og komfortabelt værelse på 24 m2.

Værelser med delvis/skrå havudsigt, hvor man fra sin balkon kan se havet. På disse værelser vil der oftest være lidt sol om eftermiddagen.

Se stort billede
Db Havudsigt

Dobbeltværelse med balkon og havudsigt

Lyst, moderne og komfortabelt værelse på 24 m2.

Værelser med direkte havudsigt, hvor man fra værelse og balkon kan se hen over byens tage ud på havet. Bemærk, at havet ligger nord for hotellet, hvorfor der ikke er sol på altanen på disse værelser

Se stort billede
Vista TEIDE

Dobbeltværelse med balkon og udsigt mod Teide

Lyst, moderne og komfortabelt værelse på 24 m2.

Dette er de mest populære værelser, og da værelserne vender i sydlig retning, er der også ofte mere sol på disse værelser.

Se stort billede
AGB08560
AGB08613
AGB08628
AGB08689
AGB08554
AGB08913
AGB08576 HDR

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse