Puerto de la Cruz
Havvandsbassiner, Puerto de la Cruz
Puerto de la Cruz

Spanien

Tenerife

Pris pr. person fra
kr. 7.495

Tenerife, der ligger som en perle i Atlanterhavet ud for Afrikas kyst, er den største af De Kanariske Øer og byder med sit behagelige klima på en tiltrængt pause fra den danske vinter. Vi har sammensat en skøn ferie med ophold i suite på 4-stjernet hotel, helpension inkl. vin og vand, 3 udflugter og dansk rejseleder.

Vi bor på den nordlige del af Tenerife ved Puerto de la Cruz, som er en af Tenerifes ældste og mest charmerende badebyer, der oser af ægte kanarisk stemning. På vores rejser til Tenerife, vil du kunne nyde et forfriskende dyp i Atlanterhavets bølger, mærke den lune brise, der strømmer til øen fra Sahara-ørkenen samt opleve en helt enestående natur, der rummer alt fra tropisk grønt til dramatiske vulkanlandskaber og vidunderlige strande. Vores lækre og skønt beliggende 4-stjernede Hotel Diamante Suites ligger på toppen af en bakke, og giver en flot udsigt ud over byen og Atlanterhavet. Fra hotellet er der mulighed for at tage med gratis shuttlebus til centrum. 

I rejsen indgår 3 spændende udflugter med dansk rejseleder. Vi skal selvfølgelig til nationalparken Las Cañadas, hvor vi skal opleve den 3718 meter høje og kendte vulkan Teide, efterfulgt af en frokost med lokale specialiteter. På vores anden tur skal vi til landsbyen Garachico, som med sin spanske idyl er et tydeligt eksempel på, at Tenerife er meget mere end blot solfaktor og strande. 

Den sidste udflugt indeholder både hovedbyen Santa Cruz og den smukke kystby Candelaria.

Under hele opholdet står vores danske rejseleder klar med gode forslag til andre ture - eller måske blot en anbefaling til en god lokal restaurant.

Kunne du tænke dig et længerevarende ophold på Tenerife? Se vores 3-ugers rejse til Tenerife her...

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst til Puerto de la Cruz
  • Dag 2-7 - Udflugter: Vulkanen Teide, Garachico & Icod de los Vinos samt Santa Cruz & Candelaria
  • Dag 8 - Transfer til lufthavnen og hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejseplanen
Tenerife 19 20

Inkluderet i prisen

Direkte fly Aalborg el. København-Tenerife t/r inkl. bagage

Mad ombord på flyet t/r 

Lufthavnstransfer t/r

7 overnatninger på 4-stjernet hotel 

Helpension på hotellet

1/2 fl. vin og 1/2 l. vand til frokost og aftensmad

1 x frokost (på udflugten til Teide)

3 udflugter ekskl. evt. entréer

Dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Eventuelle entréer

Svævebanen på Teide (ca. €27)

Drikkepenge

Forsikringer

Tillæg for suite som enkeltværelse kr. 1.500 

Tillæg for suite med havudsigt (mod nord) kr. 650 

Fast plads i bussen kr. 150-250

Afbestillingsforsikring kr. 275/655 Læs mere

Rejseforsikring kr. 287 Læs mere

Bagageforsikring kr. 125 Læs mere

Dag 1

Ankomst til Puerto de la Cruz

Ankomst til Tenerife South Airport på det sydlige Tenerife. Transfer til hotellet nær Puerto de la Cruz og indkvartering.

Dag 2-7

Udflugter: Vulkanen Teide, Garachico & Icod de los Vinos samt Santa Cruz & Candelaria

I løbet af opholdet indgår følgende tre udflugter, som er inkluderet i prisen:

VULKANEN TEIDE (heldagsudflugt)

Vi tager af sted fra Puerto de la Cruz og kører gennem den smukke og frodige dal La Orotava og store skove til nationalparken Las Cañadas. Det meste af vejen har vi udsigt til den 3.718 meter høje vulkan Teide. Vi ser spor fra tidligere vulkanudbrud samt et helt unikt landskab med abstrakte klippeformationer. Vores bus bringer os op i ca. 2.300 m højde. Hvis vejret tillader det, er der mulighed for at tage svævebanen, som bringer gæster op i 3.555 meters højde (ikke inkl.). Det er en fantastisk oplevelse at stå så tæt ved toppen af Spaniens højeste punkt og nyde udsigten ud over området og øen. Vælger man ikke at tage svævebanen kører bussen videre til Roques de Garcia, den ca. 1 km lange kæde af klipper ved foden af Teide. Her er der mulighed for at købe en kop kaffe. Herefter kører vi tilbage til svævebanen og påbegynder derefter hjemturen. Vi kører en anden vej hjem og kan undervejs nyde skønne udsigter over havet og bjerglandskabet samt naboøen La Gomera, som ligger ganske tæt ved Tenerifes kyst. 

Vi holder pause på en skøn restaurant, hvor vi får serveret en let frokost bestående af forskellige tapas typiske for Tenerife med vin og vand til. Efter frokosten fortsætter vi gennem det smukke landskab og er tilbage på hotellet sidst på eftermiddagen.

Tenerife Teide Shutterstock 54716206
Teide
Garachico
Puerto de la Cruz
Oranges Shutetrstock

GARACHICO OG ICOD DE LOS VINOS (halvdagsudflugt)

Vi tager til den lille charmerende by Garachico, hvor der vil være lidt tid på egen hånd. Med sine hvidkalkede huse, snoede gader, smukke kirker og romantiske restauranter emmer Garachico idyl, og byen er et tydeligt eksempel på, at Tenerife er meget mere end solfaktor og strande. Oplev bl.a. bassinerne ved El Caletón, som er små havvandspools etableret i naturlige bassiner mellem de imponerende sorte lavaformationer.

Herefter går turen videre til Icod de los Vinos, en historisk by grundlagt i 1501, hvor vi kommer forbi den rigt udsmykkede San Marcos-kirke og det berømte drageblodstræ, som er byens vartegn og siges at være tusind år gammelt.

SANTA CRUZ OG CANDELARIA (halvdagsudflugt)
Når vi kommer til Santa Cruz står vi af bussen ved den store skønne park Garcia Sanabria, som vi går igennem på vores vej ned mod centrum. Undervejs passerer vi to skønne pladser inden vi kommer til strøget, hvor der bliver lidt tid på egen hånd til eventuelle indkøb. Senere går vi samlet videre gennem byen, forbi den store kirke og videre til vores bus, som venter på os. Når vi kører ud af byen ser vi det store flotte operahus, havnen og europas største udendørs palmepark. Herefter fortsætter vi med bussen ned langs kysten til byen Candelaria.

Vi går igennem den skønne lille kystby til byens flotte kirke, som vi skal ind og se. Vores guide fortæller alt om byens historie og den sorte helgenfigur, som er øens skytshelgen. Hvert år den 15. august fejres hun - folk fra hele Tenerife valfarter til byen, klædt i specielle dragter. Det er en af de store fester på øen. Ved kirken, langs med havet, står der 9 statuer af de 9 konger som guancherne - kanarieøernes urbefolkning - havde på Tenerife. Der bliver tid på egen hånd i byen, inden vi kører tilbage til hotellet og nyder en sen frokost.

Santa Cruz på Tenerife
Parken Garcia Sanabria i Santa Cruz på Tenerife
Parken Garcia Sanabria i Santa Cruz på Tenerife
Byen Candelaria på Tenerife
Statuer af Guanchernes 9 konger i Candelaria, Tenerife
Dag 8

Transfer til lufthavnen og hjemrejse

Transfer til lufthavnen og afrejse. Hjemkomst til Danmark.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til vores corona-informationsside

Din henvendelse