La Mezquita-moskéen
Plaza de Espana, Sevilla
Flamenco dansere

Spanien

Essensen af Andalusien

Pris pr. person fra
kr. 10.995

Fantastisk rundrejse i Andalusien med nogle af de BEST’e oplevelser fra det kendte og ukendte Sydspanien, hvor sanserne konstant er på overarbejde. Vi har fokus på Ronda, de hvide byer - los pueblos blancos, Cádiz, Sevilla, Carmona, Córdoba og Granada, der er krydret med skønne smagsoplevelser. Rejsen slutter med afslapning ved det azurblå Middelhav på Costa Tropical. Vi møder spanierne i øjenhøjde, hvor det bobler af kultur og livsglæde. Dette er essensen af Andalusien.

Essens er en kvalitetsrejse med de gode oplevelser i højsædet. Spanien har længe været blandt danskernes favoritrejsemål, da det er et af Europas mest betydningsfulde kulturlande med en rig og fascinerende historie -  og samtidig byder landet på et skønt klima. I en hyggelig og afslappet atmosfære udforsker vi det autentiske Andalusien, hvor maurerne har efterladt uudslettelige minder efter 800 års dominans.

På hele rejsen bor vi på udvalgte 3 og 4-stjernede hoteller, og i Córdoba kan du særligt glæde dig til at skulle bo midt i den gamle by tæt på den verdensberømte moské, La Mezquita. De fleste besøgende kommer her kun på en éndagstur, men da Córdoba er så enestående et eventyr, skal byen naturligvis opleves både om dagen og om aftenen, så den arabiske kultur kan opleves på nært hold.  

Vi udforsker den dramatisk beliggende hvide by, Ronda, og kommer tæt på tyrefægternes liv, når vi besøger arenaen og en eksklusiv tyrefarm.

Som et sceneskift på et teater springer de idylliske hvide landsbyer frem på bjergtoppe i Andalusiens bagland. Her klynger maleriske huse sig til de næsten uindtagelige klipper - smukt som et postkort. Her findes labyrinter af snævre brostenbelagte gader, buegange, hemmelighedsfulde gårdhaver og duftende appelsintræer. Også et spændende besøg venter i Cádiz, der regnes for at være den vestlige verdens første rigtige by.

Sevilla er en eksplosiv cocktail af kultur, historie, sanselighed, natteliv og latinsk temperament. Andalusiens hovedstad er ganske enkelt en fascinerende by, og spækket med minder fra guldalderen med nogle af verdens smukkeste barokbygninger. Det er ikke nogen hemmelighed, at Lonely Planet placerede Sevilla øverst på deres liste over verdens bedste byer i 2018.

Vi skal også smage på Spaniens enestående tapas, de berømte sherryvine fra Jerez de la Frontera, og besøge en charmerende familiedreven vingård i Montilla.

Opholdet i Granada er en fortryllende oplevelse med det spændende hulekvarter – og ikke mindst Alhambra, der regnes for at være Spaniens smukkeste bygningsværk - som var det taget ud af 1001 nats eventyr.

I Andalusien er livets krydderi, gæstfrihed. Lyset, livsstilen og atmosfæren tiltrækker mennesker fra hele verden. Man bliver tiltrukket af den solrige region fyldt med romantik, historie, flamencodans og masser af livsglæde. Selv om historien giver genlyd i Andalusien, lever man i nuet. Livet er en fest, og alle synes at være inviteret. Oplev Andalusiens skønhed og den ægte spanske stemning. Bienvenido – velkommen til Essensen af Andalusien.  

Rejseplan

Rejseplan

 • Dag 1 - Ankomst til Ronda
 • Dag 2 - ”I tyrefægternes tegn”, Arcos de la Frontera & Puerto Santa Maria
 • Dag 3 - Cádiz, Jerez de la Frontera og Sevilla
 • Dag 4 - Sevilla - Andalusiens hovedstad
 • Dag 5 - Carmona og Córdoba
 • Dag 6 - Córdoba, vinsmagning i Montilla og Granada
 • Dag 7 - Granada – maurernes sidste højborg
 • Dag 8 - Costa Tropical
 • Dag 9 - Fridag på Costa Tropical
 • Dag 10 - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejsen
Stepmap Map Essensen Af Andalusien 2022

Inkluderet i prisen

Fly til Málaga t/r inkl. bagage

Lufthavnstransfer t/r

Bustransport i Spanien

5 nætter på 4-stjernede hoteller og 4 nætter på 3-stjernede hoteller:

 • 1 nat i Ronda (3-stjernet)
 • 1 nat i El Puerto de Santa Maria (4-stjernet)
 • 2 nætter i Sevilla (4-stjernet)
 • 1 nat i Córdoba (3-stjernet)
 • 2 nætter i Granada (3-stjernet)
 • 2 nætter i Almuñécar (4-stjernet)

9 x morgenmad

1 x spansk tapas-frokost

4 x aftensmad

1 x middag m/vin

Lokalguide i Ronda, Cádiz og Córdoba

Erfaren dansk rejseleder

Udflugter ifølge program, bl.a.:

 • Entré til Tyrefægterarenaen i Ronda
 • Besøg på tyrefarmen "Reservatauro"
 • Vinsmagning i Jerez de la Frontera
 • Entré til La Mezquita-moskéen
 • Vinsmagning i Montilla

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Eneværelse kr. 2.050

Fast plads i bussen kr. 150-250

Flamencoaften kr. 300

Alhambra by night kr. 325

Dag 1

Ankomst til Ronda

Vi flyver direkte til Málaga, hvor rejselederen byder velkommen i lufthavnen. Ad en flot rute fortsætter vi i bus til Ronda - Andalusiens største hvide by, der har en spektakulær beliggenhed på toppen af den kæmpestore El Tajo-kløft. Byen er kendt for sin berømte tyrefægtningsarena, der gennem mange år har tiltrukket besøgende fra hele verden. 

Efter indkvartering på hotellet, hvor vi skal bo en enkelt nat, tager vi på en lille gåtur gennem de brolagte gyder med blændende hvide huse og paladser. Vi nyder stemningen i den charmerende gamle bydel, og hygger os med middag på en lokal restaurant, inden nattesøvnen kalder.

Dag 2

”I tyrefægternes tegn”, Arcos de la Frontera & Puerto Santa Maria

Efter morgenmad spadserer vi over den imponerende bro, Puente Nuevo, med tre høje buer, og tager et kik ned i slugten til den dybtliggende Guadalete-flod, der er omgivet af dramatiske lodrette klippevægge.  

I Andalusien er tyrefægtning en kultur, en sport og et kunstværk, der har rødder helt tilbage til både oldtidens Kreta og Romerriget. Rondas tyrefægterarena tælles blandt Spaniens smukkeste og mest betydningsfulde. Enhver matador drømmer om at kæmpe mod tyrens intelligens netop her - i den mere end 200 år gamle arena - stedet, hvor nogle af de vigtigste begivenheder har fundet sted i tyrefægtningens historie. Byens berømte matador Francisco Romero opstillede i 1726 grundreglerne for tyrefægtning, som stadig benyttes i dag. Familien Romero blev synonym for tyrefægtning.

Under besøget hører vi om den dybt rodfæstede spanske tradition uden at deltage i en tyrefægtning. På det lille museum vises kostumer, der er båret af stjerner inden for tyrefægtning, og vi ser kunstværker af Picasso og billeder af berømte fans som Ernest Hemingway og Orson Welles.

Tyrefægterarenaen har to niveauer af siddepladser, og 68 søjler buer smukt ind mod arenaen, hvor der er plads til 5.000 tilskuere. Læg mærke til loftet i den kongelige tribune, der er dekoreret med arabiske fliser. Med en diameter på 66 meter, regnes denne arena for den farligste i hele Spanien. 

Ronda Ronda

30 specialiserede tyrefarme ligger fordelt på den 200 km lange ”Tyrerute”, der snor sig smukt gennem det bakkede landskab fra Tarifa til Jerez de la Frontera. Her vokser tyrene op i frihed, og behandles med stor respekt indtil de er 4 år gamle, for så at slutte livet i arenaen. Det er bedre at være fritlevende kvæg end at vokse op i mørke og tætpakkede stalde, for til sidst at ende på slagteriet, siger man her.

Tyrefægtning er særligt udbredt i de spansktalende lande, og har altid været udsat for kritik. Det er blevet forbudt i både Catalonien og på De Kanariske Øer.

Med dette eksklusive besøg på tyrefarmen ”Reservatauro” åbnes et vindue til en anden verden, og selv om man måske ikke kan lide tyrefægtning, kommer man dog hjem med et mere nuanceret syn, når man kender baggrunden for denne gamle tradition, som stadig har stor betydning i Andalusien.

Vi får et spændende indblik i hemmeligheden, der gemmer sig bag avlsdyrene og hører om udvælgelsen af kamptyren.

Fyldt med indtryk går turen nu videre til den charmerende by, Arcos de la Frontera. Her findes alt det, man kunne ønske sig, når der tales om en hvid by. Drømmen bliver til virkelighed, når vi går på opdagelse i den historiske ”pueblo blanco”, der ligger strategisk på en klippetop. Byen er fuld af mystik og gamle hvidkaldede buer, der nærmest svæver hen over de snoede labyrintagtige gyder med toppede brosten, kirker og paladser, der på eventyrlig vis er klemt ind i gaderne. Arcos de la Frontera bærer på en vigtig del af den spanske historie, og blev derfor udnævnt til national monument i 1962. I århundreder var byen befæstet, men i 1264 måtte maurerne overgive sig til de triumferende kristne, og det blev starten på maurernes tilbagetog fra Den Iberiske Halvø. Glæd dig til at opleve byens kunstneriske skønhed og den svimlende udsigt fra klippetoppen.

Sidst på eftermiddagen ankommer vi til den charmerende og for mange ukendte by, El Puerto de Santa María, hvor vi skal bo 1 nat på et meget dejligt hotel. Byen ligger på den anden side af Cadiz-bugten og ved bredden af Guadalete-floden. Her fremstilles den kendte Osborne- sherry, der med sit tyrelogo er blevet et symbol for Spanien. Gyldne sandstrande, sherryvingårde og et fristende køkken gør byen til en miniudgave af Andalusien. Næsten alle butikker, barer, restauranter og hoteller er indrettet i gamle pakhuse eller vinkældre. Her oplever vi en del af den autentiske spanske kultur væk fra masseturismen. Hvis tiden tillader det, går vi en tur langs byens populære Skaldyrs-promenade, inden aftensmaden på hotellet.

Afrejse 8/5: Sidst på eftermiddagen ankommer vi til fiskerlandsbyen Rota, hvor vi skal bo 1 nat på et meget dejligt hotel, der ligger direkte ud til stranden. Hotellet har mange faciliteter både inden- og udendørs, ligesom der er rig mulighed for afslapning på solterrassen med palmer og appelsintræer. Aftensmad på hotellet.

Dag 3

Cádiz, Jerez de la Frontera og Sevilla

Det er en oplevelse at besøge eventyrbyen Cádiz, der næsten er omgivet af Atlanterhavet til alle sider, og rummer et romantisk virvar af bugtede gader. Her mærker vi for alvor historiens vingesus og byens rigdom, når vi tager på byvandring i hjertet af den gamle bydel. I opdagelsestiden håndterede man de mange varer, der kom hjem fra de spanske kolonier i Sydamerika, og byen var i århundreder én af Sydeuropas vigtigste byer.

Cádiz var godt beskyttet med sine fæstningsværk med kanoer og skydetårne – i dag er der 126 vagttårne, der rager op over byens tage. Det emmer af atmosfære i de snævre gader med pastelfarvede barokbygninger, domkirken og ikke mindst – idylliske arabiske gårdhaver.

Vi anbefaler en stående frokost i det fri sammen med lokal befolkningen. Prøv en maritim tapas med østers eller søpindsvin eller måske friturestegte fisk? Priserne er lave, og det er en hyggelig oplevelse.

Vi siger farvel til Cádiz med turen over den imponerende nye bro, og fortsætter til den verdensberømte sherry-by, Jerez de la Frontera - kendt for sine mere end 200 sherryvinhuse. Byen er omgivet af marker med vinstokke i lange rækker. En uforglemmelig oplevelse venter på vingården Bodegas Fundador, der regnes for byens ældste. Vi besøger den kæmpestore vinkælder, hvor næsten uendelige egetræsfade ligger gemt. Huset fremstiller bl.a. Harveys, verdens mest sælgende sherry. Det er spændende at høre om magien bag processen af de mange forskellige slags sherryvine, og rundturen slutter naturligvis med en dejlig smagning bestående af 3 glas. Den tørre fino sherryvin er noget ukendt i Skandinavien, men vil helt sikkert være elsket af de fleste.

At besøge Sevilla, Andalusiens største by, er en berusende oplevelse. Strålende paladser, smukke barokkirker, fornemme huse og en enorm gotisk katedral ligger i de snoede og romantiske middelaldergader som et udstillingsvindue for tiden som maurisk hovedstad, men også senere som verdens rigeste by, da ufattelige rigdomme strømmede ind fra Colombus’ nye verden. De fleste besøgende taber deres hjerte til denne enestående by, og vender gerne tilbage igen og igen. Vi bor 2 nætter i Sevilla på et dejligt hotel, og har tid til at mærke byens sjæl.

Ekstraudflugt: Flamencoaften 

Sevillas mange flamencoklubber holder liv i den århundrede gamle tradition. Lyden af trampende hæle, guitarrytmer, klap og kraftfuld sang, udtrykker dansens temperament og elegance. At overvære et farvestrålende flamencoshow er lyden af Andalusien. En spændende aften - også for ikke-flamenco-interesserede. Danserne skal mestre de yderst krævende trin, og guitaristerne de komplicerede takter. 

Flamenco afspejler forskellige følelser lige fra fortvivlelse, smerte og glæde. Der findes mange turistede forestillinger, men vi skal besøge byens ældste, Tablao Flamenco Los Gallos, der i mere end 50 år - aften efter aften, har opført den traditionelle flamenco af høj kvalitet. Tag med det dette 5 kvarters fantastiske show. Oplev eliten inden for flamenco – og kom tættere på den andalusiske sjæl. Vi benytter bybussen fra hotellet til teatret t/r.

Guadalquivir-floden og Torre del Oro, Sevilla Guadalquivir-floden og Torre del Oro, Sevilla
Dag 4

Sevilla - Andalusiens hovedstad

Efter morgenmad tager vi på byrundtur i bus, så vi rigtig kan fornemme Sevillas storhed. Vi besøger den gigantiske cirkelformede plads, Plaza de España, der er udsmykket med farvestrålende fliser med scener fra alle de spanske provinser. Vi passerer verdens største gotiske katedral med Columbus’ gravmæle. Det mauriske 100 meter høje kirketårn, La Giralda, er byens vartegn.

Derefter fortsætter vi til fods gennem de smalle gader i det jødiske kvarter, Barrio de Santa Cruz, der syder af historie og verdensberømte legender. Det er svært ikke at blive forelsket i dette fantastiske kvarter. Her boede jøderne i flere århundreder, indtil de blev udvist af dronning Isabel la Católica i 1492. At fare vild i disse middelalderlige snoede gader vil kun være en positiv oplevelse! Her ser vi også det romantiske gul-hvide hus på Plaza Alfaro, som skulle være inspirationen til altanscenen i ”Romeo og Julie”.

Columbus satte kurs mod den Nye Verden i 1492. Byen er rig på historie, som både afspejler sig i romerske, kristne, mauriske og moderne bygninger. Duftende appelsintræer og palmer på hyggelige pladser. Maleriske gyder med blomsterfyldte patioer. Sevilla er én af Spaniens mest imponerende byer, og regnes også for én af Europas hotteste storbyer.

Om eftermiddagen er der tid til at udforske byen på egen hånd. Gør som sevillanoerne, de har for længst mestret kunsten at gøre hver dag til en fest. Sid på én af de mange stemningsfulde tapas-barer, nyd livet med et godt glas vin - eller måske frister et besøg på det fantastiske kongeslot Alcázar? Et kik ind i katedralen eller en shoppingtur i Calle Sierpes, hvor du kan finde billige sko og lædervarer.

Gennem mange år har byens atmosfære inspireret flere kunstnere. Hvem kender ikke de verdensberømte operaer som ”Barberen fra Sevilla”, ”Carmen” eller ”Don Juan”? Glæd dig til en skøn dag i Andalusiens hovedstad, hvor gammelt og nyt mødes. Rejselederen hjælper gerne med at finde et godt spisested om aftenen.

Plaza de Espana, Sevilla
Sevilla
Barrio de Santa Cruz, Sevilla
Dag 5

Carmona og Córdoba

På vej til Córdoba besøger vi Carmona, der ofte sammenlignes med Sevilla, selv om byen er mindre. Carmona er for mange et uventet højdepunkt med sine imponerende bygninger og gamle paladser. Det romerske amfiteater minder os om, at byen er blandt Europas ældste, og engang spillede en vigtig rolle i Andalusiens historie.

Vi går en tur gennem byens charmerende gader med hvidkalkede huse til markedspladsen, der ligger i et tidligere dominikanerkloster, og smukt omgivet af fine søjlegange. Derefter sætter vi kursen til fods mod det højtliggende palads, Alcázar de la Puerta de Sevilla, hvorfra der er en formidabel udsigt over hele området.

At opleve Córdoba glemmer du aldrig! Vi bor 1 nat i hjertet af byen i det maleriske jødiske kvarter med den verdensberømte La Mezquita-moské blot 100 meter fra hotellet. At bo her, er som en rejse tilbage i tiden til dengang, hvor Córdoba var én af verdens største byer. Córdoba er i sig selv en rejse værd, og det er ganske enkelt lykken at bo midt i den gamle bydel, og ikke kun komme her på en endagstur som de fleste turister.

Om aftenen hygger vi os med en dejlig middag inkl. drikkevarer på en charmerende restaurant i gåafstand fra hotellet.

Dag 6

Córdoba, vinsmagning i Montilla og Granada

Efter morgenmad tager vi på byvandring i Córdobas middelalderkvarter, inden de mange endagsturister dukker op. Byens særlige charme udfolder sig i det jødiske kvarter med synagogen, paladser og kirker. Det er næsten en helt overvældende oplevelse at gå i labyrinten af smalle gyder mellem de hvidkalkede huse, smedejernsbalkoner, blomstersmykkede patioer og idylliske pladser, hvor potteplanterne pryder både vinduer og balkoner.

Derefter besøger vi den fascinerende moské, La Mezquita - en af verdens største islamiske bygninger og symbol på en sofistikeret kultur, der blomstrede her for mere end 1200 år siden, da Córdoba var hovedstad i det mauriske Spanien. Moskéen er et arkitektonisk mesterværk, og tælles blandt Spaniens smukkeste og mest originale bygningsværker. Et forunderligt syn venter inden for med de 850 røde og hvide søjler, buer og gange - og kirken, der ligger midt inde i den nedlagte moské. Man har næsten en følelse af uendelighed, når man befinder sig i moskéen. Det er en mystisk oplevelse med en sjov blanding af historie og religion.

Rejsen fortsætter til det berømte vinområde i Montilla-bjergene, hvor landskabet er dækket af næsten endeløse vinmarker. Vi besøger den meget charmerende lille vingård ”Los Raigones”, hvor familien viser os rundt, og fortæller om de eksklusive druer, der benyttes til de fabelagtige Montilla- vine, som på mange måder ligner sherry. Her fremstilles også olivenolie af høj kvalitet, som egnen er kendt for. På vingården hygger vi os med vinsmagning og en lækker tapas-frokost.

Sidst på eftermiddagen ankommer vi til Granada, hvor vi skal bo 2 nætter på et meget charmerende hotel indrettet i et gammelt kloster.

Har du lyst kan du om aftenen tage med rejselederen en lille tur op i det spændende hulekvarter, Sacromonte, hvor sigøjnere slog sig ned efter maurerne blev udvist af de kristne. Gennem historien har mennesker søgt sikkerhed i klippehuler. Hulerne blev udgravet som boliger på bjergskråningerne. Der er ikke to ens huler i dette unikke og autentiske kvarter med hvidkalkede facader, der overalt bærer præg af beboernes skikke og traditioner.

Spanien er det land i Europa, hvor flest mennesker har indrettet sig i huler. I dag bruges de fleste huler som restauranter og flamenco-tablaoer. Måske finder vi et hyggeligt sted, hvor vi kan få et let måltid mad (ikke inkl.), inden vi tager tilbage til hotellet. Bussen kører os til Sacromonte, men kan ikke køre gennem kvarterets smalle gader, så turen vil her foregå til fods.

Dag 7

Granada – maurernes sidste højborg

Om formiddagen tager vi på opdagelse i hjertet af Granada, der er spækket med hyggelige restauranter, barer og caféer. Granada er en fortryllende by, hvor vi overalt finder spor fra de spanske maurere. Hesteskobuer, krydderier og tehuse går hånd i hånd med moderne modebutikker, graffitikunst og lækre tapas-barer. Man bliver hurtigt tiltrukket af byens dejlige stemning med gader, der fører os tilbage til fordums pragt.     

Vi passerer spændende butikker med kunsthåndværk, der ligger i den smukke gård, Corral del Carbón - ligesom vi også kommer forbi den gigantiske domkirke. Byvandringen slutter på Plaza de Bib-Rambla, der nærmest virker som et spejlbillede af Granadas ældgamle historie. Hovedtorvet har været vidne til middelalderdyster, henrettelser, tyrefægtninger, folkefester m.m.

Eftermiddagen er afsat til oplevelser på egen hånd. Kik ind i nogle af de små spændende butikker, besøg kirken eller nyd tilværelsen på en hyggelig café.

Granada Granada

Ekstraudflugt: Alhambra by night

At besøge det spektakulære paladskompleks Alhambra om dagen er en utrolig oplevelse, men at komme her, når det er helt mørkt er uden sidestykke - som det smukkeste kærlighedsbrev til den mauriske kultur.

Alhambra er et af Spaniens smukkeste bygningsværker. Under besøget ser vi den majestætiske skønhed i Alhambras midtpunkt med Palacios Nazaríes, der var opdelt i 3 sektioner: Mexuar for administrative forretninger, Comares til emirens bolig og Løvernes Palads, som var privat område til kongefamilien og haremmet. Læg mærke til de geometrisk udskårne trælofter, de elegante fliser, søjler og springvand. Fra Lindaraja-korridoren får vi også et glimt ind i badehuset, der er oplyst af stjerneformede ovenlys. En oplevelse som taget ud af 1001 nat eventyr.  

 

Da Alhambra er et af verdens mest besøgte monumenter, og samtidig er erklæret som et verdensarvssted af UNESCO, er efterspørgslen meget stor. Der findes særlige regler for gruppebesøg, som kun er muligt i begrænset omfang. Besøget finder sted mellem kl. 22.00 og 23.30. (Afr. 8/5: Besøget finder sted mellem kl. 20.00 og 21.30).

Selv om Best Travel altid har fået de ønskede billetter, må vi tage forbehold for evt. aflysning, og det indbetalte beløb vil i så fald blive tilbagebetalt. Bestilling skal finde sted senest 6 uger før afrejse og kopi af pas skal samtidig være Best Travel i hænde. Pas skal medbringes ved besøget.

Dag 8

Costa Tropical

Om morgenen besøger vi Granadas ældste bydel Albaicín. Her får vi en lille fornemmelse af, hvordan byen så ud under den mauriske periode med de hvidkalkede balkonhuse pyntet med blomstrende geranier, det tyrkiske bad, og kirker bygget ovenpå moskéers ruiner. Vi siger farvel til Granada fra et formidabelt udsigtspunkt til Alhambra.

Glæd dig til afslappende dage på den azurblå Middelhavskyst, Costa Tropical, der er mindre kendt end sin nabokyst, Costa del Sol. Kysten er kendt for sine smukke strande og for sit særlige mikroklima med mere end 300 årlige solskinsdage. Kysten har fået sit navn ”Den Tropiske Kyst” på grund af sin tropiske vegetation med palmer, blomster og overflod af frugter og grøntsager.

Vi bor 2 nætter på et dejligt hotel i Almuñécar tæt på stranden, og ikke langt til den gamle bydel. Vi hygger os om aftenen med buffetmiddag på hotellet.

Dag 9

Fridag på Costa Tropical

Slap af ved hotellets swimmingpool, gå en tur langs det azurblå Middelhav og mærk havets friske brise eller nyd hotellets dejlige faciliteter.

Du kan også tage med rejselederen på en gåtur til Almuñécars historiske bydel med stejle, snoede gader. Byen var bosat af fønikere for mere end 3000 år siden, og har været besat af både romere, grækere og maurere.

Almuñécar ligger isoleret fra Costa del Sol, og har derfor bevaret sin autentiske spanske stemning. Det er skønt bare at sidde på én af de små gamle torve midt i den gamle bydel og studere livet - måske med en café con leche!

Om aftenen nyder vi hotellets buffetmiddag.

Dag 10

Hjemrejse

Vi forlader hotellet, og vores bus bringer os hurtigt til lufthavnen i Málaga, hvorfra vi flyver direkte tilbage til Danmark.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse