Puerto Rico

Gran Canaria - langtidsrejse

3 ugers langtidsferie

 • Ægte kanarisk stemning
 • Afslapning
 • Sol
 • Oplevelser
 • Varm vinter

Langtidsrejse til Gran Canaria

Når vinterens mørke og kulde sænker sig over Danmark er det dejligt at kunne se frem til lune, solrige dage med afslapning og hyggelige oplevelser. På Gran Canaria er vejret behageligt året rundt og i vintermånederne nyder man her varme og solskin med typiske dagstemperaturer omkring eller over 20 grader. 

Pak sommertøjet i kufferten og glæd dig til tre skønne, afslappende uger. Vi sørger for direkte fly fra København, transfer til hotellet og ophold på dejligt, nyrenoveret lejlighedshotel i Puerto Rico på Gran Canarias sydvestlige kyst. Vores erfarne rejseleder er til stede ved ankomst og afrejse og kan herudover kontaktes telefonisk efter behov.

Puerto Rico er en af Gran Canarias mest solsikre byer og er med sin fine, lavvandede sandstrand et skønt sted at bade og nyde livet på stranden. Byen er placeret, hvor en af kystens mange kløfter munder ud i havet og byens centrum er placeret i bunden af dalen, mens husene ligger op af skrænterne med udsigt over havet og havnen med de mange restauranter og cafeer og masser af liv. Placeringen i kløften giver læ for vind fra nord og beskyttede beliggenhed giver et skønt klima. Strandpromenaden Paseo Maritimo slynger sig omkring stranden fra den nordlige til den sydlige lystbådehavn.

Der kan tilkøbes en udflugtspakke (kr. 595) med tre spændende udflugter med vores danske rejseleder. Her får vi indblik i Gran Canarias flotte og varierede natur og spændende historie. På en flot udflugt til den centrale del af øen ser vi nogle af øens berømte naturmonumenter, herblandt Roque Nublo og vulkankrateret Bandama. Vi får også indblik i hverdagslivet, som det leves i de hyggelige små byer på øens indre. På en heldagsudflugt til Agüimes og Ingenio får vi et spændende indblik i øens urbefolknings liv efterfulgt af et besøg i Las Palmas med historiske seværdigheder fra 14-1500-tallet og moderne storbyliv. På en udflugt langs kysten tager vi til marked i Puerto de Mogan og besøger den hyggelige by Arguineguin.

fra kr. 9.995 pr. person
 • Fly fra København
 • Nyrenoveret lejlighedshotel i byen Puerto Rico
 • Mulighed for tilkøb af udflugter
 • Dansk rejseleder


Lune vinterdage i solsikre Puerto Rico

Rejseplan

 • Dag 1 - Ankomst til Gran Canaria

 • Dag 2-21 - Ophold - Evt. udflugter

 • Dag 22 - Transfer til lufthavnen og hjemrejse


Se detaljeret rejsebeskrivelse

Inkluderet i prisen

 • Fly København-Gran Canaria t/r
 • Lufthavnstransfer t/r
 • 21 overnatninger på i 2-vær. lejlighed med balkon
 • Vand og kaffe i lejligheden ved ankomst
 • Rengøring 5 x ugentligt
 • Dansk rejselederservice (ved ankomst og afrejse og på evt. udflugter, samt mulighed for telefonkontakt efter behov) 

Ikke inkluderet i prisen

 • Udflugter
 • Forplejning
 • Drikkepenge
 • Forsikringer

Evt. tillæg pr person

 • Udflugtspakke kr. 595
 • 2-vær. lejlighed med balkon til enebrug kr. 6.500
 • Afbestillingsforsikring kr. 275/655 Læs mere
 • Rejseforsikring kr. 483 Læs mere
 • Bagageforsikring kr. 125 Læs mere

Rejseplan

Dag 1

Ankomst til Gran Canaria

Fly fra København til Gran Canarias lufthavn, som ligger på øens østkyst. Bustransfer til Puerto Rico på den sydvestlige del af øen. Vi checker ind på det nyrenoverende lejlighedshotel Castillo de Sol. 

 

Dag 2-21

Ophold - Evt. udflugter

Dagene er til fri disposition til afslapning og egne oplevelser.

Der kan tilkøbes udflugtspakke ( kr. 595 pr. person) med følgende udflugter med dansk rejseleder:

Udflugt til Arguineguin og Mogan (halvdagsudflugt)

Fra et udsigtspunkt højt over Puerto Rico får vi indtryk af, hvordan byen har udviklet sig siden 1950erne. Vi sætter kursen mod den charmerende by Puerto de Mogan med ægte kanarisk atmosfære, farvestrålende huse og frodige haver med bougainvillea i mange farver. Gå gennem de smalle gader ned mod vandet, hvor man ofte kan se glamourøse luksusyachts i den flotte lystbådehavn. Det er markedsdag i byen, så der er mulighed for at gøre en god handel. Vi fortsætter til Arguineguin. Byens navn betyder “stille vand” - et godt sted at anlægge en fiskerihavn. Udover fiskeri er byen også kendt for de mange nordmænd, der bor i byen. Inden vi kører tilbage til hotellet lægger vi vejen forbi oasen i Maspalomas, hvor Christoffer Columbus ifølge overleveringen tog det sidste ferskvand ombord til sin tredje tur mod den nye verden. Afslutningsvis besøger vi udsigtspunktet over Dunas de Maspalomas. 

Ørundtur inkl. frokost (heldagsudflugt)
Vi kører til Caldera de Bandama, et vulkansk krater som er 1 km i diameter og 200 meter dybt. Krateret er opkaldt efter en hollandsk købmand, som dyrkede vin i krateret i de 17. århundrede. I dag er området tilgroet med palmer, eukalyptus-, appelsin- og figentræer og agaver. Vi besøger den hyggelige by Santa Brigida, som blev grundlagt i starten af 1500-tallet af adelsfolk fra Spanien på grund af den gode landbrugsjord, som omgiver byen. Vi går gennem den gamle bydel med smalle gader, farvestrålende huse og passerer forbi kirken. Vi slutter byvandringen af på en kaffebar, hvor der er mulighed for at købe en forfriskning. Herefter kører vi nordpå gennem bjergene til den vulkanske klippe Roque Nublo, som med sine 1.813 meter er øens næsthøjeste. For øens oprindelige befolkning var Roque Nublo, der ligger midt på Gran Canaria, et helligt sted, der bl.a. blev anvendt til offerceremonier. Vi fortsætter til byen Teror, der anses for at være en af de smukkeste byer på Gran Canaria. Teror er Gran Canarias spirituelle hovedstad, byens kirke er hjemsted for La Virgen del Pino, øens helgen. I Teror har vi inkluderet en lokal og meget autentisk frokost bestående af en tapas-forret med lokale specialiteter. Til hovedret kan vælges mellem kylling, fisk eller kød med salat og klassiske kanariske kartofler. Derefter dessert. Der serveres vin og vand til maden. Sidste stop før vi vender næsen sydpå igen er Jardin Canario, øens botaniske have, som ligger i smukke omgivelser op ad en bjergskråning. Vi er tilbage på hotellet ca. kl. 17.30.


Gran Canaria før og nu (heldagsudflugt)
Vi tager fra vores hotel og bevæger os ind i det bjergrige landskab omkring byerne Agüimes og Ingenio. De Kanariske Øer var beboet allerede omkring 500 år før Kristi Fødsel. Gran Canarias urbefolkning levede på stenalderniveau og boede i primitive hytter eller huler. Vi skal opleve en række af disse huler samt et lille kapel. Efter den spændende tur tilbage i tiden slutter vi besøget af med et glas vin samt lidt lokal ost og marmelade. Vi kører mod Gran Canarias hovedby Las Palmas. Her går vi igennem den smukke gamle bydel med huse, der stammer fra det 15. og 16. årh. Vi besøger også Christoffer Columbus-museet. Vi fortsætter til et smukt udsigtspunkt hvorfra man kan se udover strandene og havnen i Las Palmas. Herefter er der mulighed for shopping og frokost på egen hånd. Vi er tilbage på hotellet cirka kl. 17.30.

Teror Agüimes Botanisk Have Las Palmas Las Palmas Mogan Mogan

Dag 22

Transfer til lufthavnen og hjemrejse

Efter morgenmaden checker vi ud fra hotellet. Transfer til lufthavnen, hvorfra vi flyver tilbage til Danmark. 

Hotel

Castillo de Sol ★★★+

Castillo de Sol, som er indrettet moderne og stilrent, ligger på en bjergskråning med udsigt over Puerto Rico, bjerglandskabet og havet. Fra hotellet er der ca. 300 meter til centrum samt 800 meter til lystbådehavnen og stranden. Ved ankomsten er der 1 flaske vand i lejligheden, som rengøres 5 gange ugentligt.

Faciliteter: Reception, elevator, gratis wi-fi i fællesområder, restaurant (aftensmad, lukket på mandage), poolbar (morgenmad og let frokost) og udendørs swimmingpool, som er opvarmet om vinteren.  

Lejligheder: Med eget bad og toilet, TV, balkon, køkkenniche med køleskab, kogeplader o…

Læs mere her

Afgange

Afrejsedato Rejseprogram Pladser tilbage Grundpris
08. jan. 2020
Gran Canaria - 22 dage - Castillo de Sol - Fly fra København
 Afrejse - kl. 09:10       Hjemkomst - kl. 20:40
Udsolgt 9.995 Udsolgt
29. jan. 2020
Gran Canaria - 22 dage - Castillo de Sol - Fly fra København
 Afrejse - kl. 09:10       Hjemkomst - kl. 20:40
Udsolgt 10.995 Udsolgt

Spanien - spørgsmål og svar

Hvordan er forholdene for bevægelseshæmmede på rejser i Spanien?

Vi forudsætter generelt, at man er selvhjulpen og almindeligt godt gående på vore rejser. For turene til Spanien kan vi endvidere oplyse, at man på udflugterne oftest skal gå på ujævnt terræn.

Specifikt om Mallorca:
Udflugten til Soller indeholder ca. 2 km tur til fods. 

Specifikt om Tenerife:
Udflugten til Icod indeholder gåtur på ujævnt terræn med mange trapper.
Hotel Diamante Suites ligger på toppen af en meget stejl bakke - og der kan være lange afstande på hotellet.

Specifikt om Andalusien:
Udflugten til Alhambra indeholder en rundvisning til fods med en varighed på ca 2½ time.

Hvilken valuta skal jeg medbringe og kan jeg betale med kort?

Den spanske møntfod er euro.

Alle vores hoteller tager imod de gængse credit cards, og det gælder også de fleste større butikker i byerne. Enkelte gallerier og kunsthåndværkere, mindre butikker i byerne og mange butikker på landet tage ikke imod credit cards. Det er altid en god idé at have lidt kontanter på sig til køb af vand, souvenirs og lign.

Har jeg brug for en adapter til elstikkene?

Der benyttes i vid udstrækning samme elstik i Spanien som i Danmark. Spanien benytter primært 230 V, 50 Hz vekselstrøm, enkelte steder er der 110 V eller 125 V.

Læs om strøm og stik her

 

Skal jeg vaccineres før rejsen?

Nej, der er ikke krav om særlige vaccinationer før en rejse til Spanien.

Lignende rejser du kunne være interesseret i...

Costa del Sol - langtidsrejse 3 uger på 4-stjernet lejlighedshotel
fra kr. 9.995
Tenerife - langtidsrejse 3 uger inkl. udflugter
fra kr. 12.995
Gran Canaria - langtidsrejse 3 ugers langtidsferie
fra kr. 9.995
Tenerife Øen med evigt forår
fra kr. 6.795