Spanien

Mogan Princess & Beach Club.

Velkendt hotel med en sublim beliggenhed på en solrig sydvendt skråning i Tauritodalen - lige ved det skønne Puerto Mogan. Her er en vidunderlig havudsigt fra alle værelser. Opholdet er med All-Inclusive, så det er bare at forsyne sig fra hotellets buffetrestaurant og barer på hotellet. Som noget særligt råder hotellet også over en beachclub nede ved stranden i Playa Taurito, og mad og drikke her indgår også i prisen.

Hotellet tilbyder gratis shuttlebus til stranden i Playa Taurito flere gange om dagen - samt en gang dagligt til Puerto Mogan. Fra hotellet er der også gode muligheder for at komme til den nærliggende Puerto Rico med offentlig transport.

Playa de Taurito er en af de små feriebyer mellem Puerto Rico (9 km) og Puerto de Mogan (5 km) Playa de Taurito har en lille strandpromenade ved lavasandsstranden, hvor der findes et lille udvalg af butikker, restauranter og cafeer. Ved stranden ligger hotellets Beachclub, hvor hotellets gæster gratis kan få drikkevarer og snacks - og det er muligt at leje liggestole på stranden.

All Inclusive Standard er inkluderet fra ankomst til kl. 12.00 på afrejsedagen og består af:

Måltider: Hotellets buffetrestaurant: Morgenmad, frokost og aftensmad

Hotellets snackbar: Lettere snacks, burgers og sandwiches i løbet af dagen

Beach Club (kan nåes til fods eller med shuttlebussen): Kolde snacks og salater fra kl. 12.00-15.00.

Drikkevarer: Kl. 10.00-23.30. Alle lokale mærker: spiritus, øl, vin, sodavand og sangria serveret i hotellets barer samt i beachclub.

Alle drikkevarer i All Inclusive er lokale mærker, men det er på hotellet muligt at opgradere til All Inclusive Plus (pris ca 17 EUR/nat), hvor der også serveres flere internationale mærker samt øl, vin og vand på flaske., cocktails og specialkaffe.

Hotelfaciliteter Reception, elevator (ikke til alle etager!), buffetrestaurant, bar, poolbar, beachclub, to udendørs poolområder, hvoraf den ene pool er opvarmet om vinteren, solsenge, parasoller, poolhåndklæder, have el. terrasse, gratis wi-fi i fællesområderne. Bemærk, at da hotellet ligger bygget op af klipperne er der der trapper og niveauforskelle. Hotellet er derfor ikke egnet tilgangbesværede.

Hotel
Mogan Princess & Beach Club (9)

Dobbeltværelse

Flotte værelser som alle byder på en skøn udsigt ud over havet fra balkonen! Bad, toilet, køleskab, hårtørrer, telefon, TV, aircondition, værdiboks.

Se stort billede
Mogan Princess & Beach Club (3)
Mogan Princess & Beach Club (5)
Mogan Princess & Beach Club (6)
Mogan Princess & Beach Club (7)
Mogan Princess & Beach Club (8)
Mogan Princess & Beach Club (1)
Mogan Princess & Beach Club (2)

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse