Østersøen - krydstogt

Fra København - inkl. GRATIS drikkevarepakke!

 • Forkælelse
 • Kulturoplevelser
 • Kulinariske oplevelser
 • Luksus
 • Afslapning
Krydstogt til Gamla Stan i Stockholm

Et krydstogt behøver ikke at gå til fjerne destinationer - faktisk finder du flere af Europas mest populære krydstogtsdestinationer her i Nordeuropa - og med vores mange afgange direkte fra København, kan rejsen ikke starte og slutte mere komfortabelt.

OBS: Bestil et 8-dages krydstogt i Østersøen med MSC Orchestra eller MSC Preziosa senest 30. november og få gratis drikkevarepakke! Ved køb af indvendig eller udvendig kahyt medfølger gratis Mealtime Restaurant & Bar drikkevare-pakke (drikkevarer til måltider, værdi 840 kr. pr. person). Ved køb af kahyt med balkon medfølger gratis All Inclusive Restaurant & Bar drikkevare-pakke (all inclusive, værdi 1.330 kr. pr. person).

Kronen på værket er naturligvis Skt. Petersborg - byen som helt sikkert overgår alle forventninger. De mange seværdigheder er af sådan storhed og pragt, at man ikke kan undgå at blive imponeret. Derudover kan du se frem til at besøge Tallinn, som er den ældste hovedstad i Nordeuropa og byder på en stor samling velbevaret middelalderarkitektur.

På turene anløbes desuden en eller flere af følgende byer:

Den smukke svenske hovedstad Stockholm med den berømte skærgård, den finske hovedstad Helsinki, samt Warnemünde i det nordlige Tyskland, hvorfra der er mulighed for at tage på udflugt til Berlin eller Kiel, hvorfra man bl.a. kan tage på på udflugt til Hamborg  

Se på sejlruten hvilke byer, der indgår i de forskellige krydstogter. I alle anløbsbyer kan man på skibet tilkøbe dejlige udflugter med dygtige engelsktalende guider.

Bemærk, at der er ikke dansktalende guide ombord. Informationen foregår derimod på blandt andet engelsk og tysk.

fra kr. 5.999
pr. person
 • Krydstogt med MSC Fantasia eller MSC Magnifica
 • Påstigning i København
 • 7 nætter ombord
 • Helpension på skibet
 • Gratis adgang til underholdning og mange aktiviteter, pools, fitness m.m


GRATIS drikkevarer på 8-dages krydstogter - bestil inden 30/11!

MSC PREZIOSA FRA KØBENHAVN

Sejlplan ved afrejse i 2018: 29/4, 6/5, 20/5, 3/6, 17/6, 1/7, 15/7, 29/7, 12/8, 26/8

Dag Havn Ankomst Afrejse
1 København - 17.00
2 Til søs - -
3 Stockholm 09.00 16.00
4 Tallinn 09.00 16.00
5 Skt. Petersborg 07.00 19.00
6 Til søs - -
7 Kiel 10.00 18.00
8 København 08.00 -
 • Havneanløb - Med MSC Preziosa


Se detaljeret rejsebeskrivelse

Inkluderet i prisen

 • Afrejse med MSC Preziosa fra København
 • 7 overnatninger i delt dobbeltkahyt
 • Helpension ombord, bestående af morgenmad, frokost, eftermiddagsthe og middag
 • Daglig rengøring af kahyt
 • Et velplanlagt program og aktiviteter ombord
 • Varieret underholdning hver aften
 • Gratis adgang til mange aktiviteter, fitness, bibliotek, pool m.m

Ikke inkluderet i prisen

 • Opgradering af kahytskategori
 • Udflugter
 • Drikkepenge (€10 pr. pers./dag)
 • Spa-behandlinger

Flere priser pr. person

 • Tillæg andre typer kahytter - klik på BESTIL på den ønskede dato for at se tilgængelige kahytter og priser.
 • Tillæg enekahyt RING
 • Afbestillingsforsikring kr. 275/655 Læs mere
 • Rejseforsikring kr. 287 Læs mere

Vælg din krydstogtoplevelse

 • BELLA
  Bella er den prisvenlige måde at nyde komforten ved livet ombord på et elegant, moderne krydstogtskib. Vælg mellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Mulighed for at ønske tidlig eller sen middag i restauranten, bekræftes først ombord.

 • FANTASTICA
  Med Fantastica får man kahytter med fordelagtig placering på skibet - vælg imellem indvendig kahyt, kahyt med havudsigt eller kahyt med balkon. Endvidere 24 timers roomservice med gratis levering, samt garanteret tidlig eller sen middag i restauranten i henhold til ønske. 

 • AUREA
  Udover fordelene fra BELLA og FANTASTICA får man med AUREA en kahyt/suite med skønne plejeprodukter til hår og krop, samt badekåbe og tøfler. Desuden indgår en spa-pakke med en 1 x massage-behandling pr. person og ubegrænset adgang til spaens thermal-området under hele krydstogtet. Som AUREA-gæst har man endvidere adgang til separat soldæk, prioriteret ombordstigning og bagagehåndtering, samt valgfri spisetid i separat afdeling af restauranten. Drikkevarepakken Allegrissimo (all inclusive) er inkluderet i prisen for AUREA gæster. 

 • MSC YACHT CLUB
  Et eksklusivt område på skibet, som er indbegrebet af luksus. Her bor du i overdådigt indrettede suiter og har butler- og conciergeservice til rådighed døgnet rundt. MSC Yacht Club har egen restaurant, lounge og soldæk med pool. Drikkevarer er inkluderet i alle MSC Yacht Club områder, samt i kahyttens minibar. 

MSC PREZIOSA FRA KØBENHAVN

Havneanløb

Med MSC Preziosa

Stockholm 

Byen hæver sig yndefuldt over vand så rent, at man kan tage sig en svømmetur midt i hjertet af byen

Stockholm hæver sig yndefuldt over vand så rent, at man kan tage sig en svømmetur midt i hjertet af byen, og fiskere kan trække deres fangst i land lige neden for Drottninggatan, byens svar på Londons Oxford Street. 

Læs mere om Stockholm og udflugter hos MSC Cruises

Tallinn

En af de mest velbevarede og største middelalderbyer i Europa

Der hviler stadig en ånd af mystik over de brostensbelagte baggårde i Tallinns maleriske gamle bydel, hvor snoede gyder kantet af originale købmandshuse fra 1100- og 1200-tallet forbinder et væld af perfekt bevarede middelalderkirker og statslige bygninger. 

Læs mere om Tallinn og udflugter hos MSC Cruises

Skt. Petersborg

En af verdens smukkeste byer og optaget på UNESCO's verdensarvliste

Den russiske by St. Petersborg benævnes ofte "Nordens Venedig" eller "Østeuropas Paris" og er en af de smukkeste byer i verden. Med festivalen Hvide Nætter om sommeren og fantastisk teater, ballet og koncerter om vinteren har byen et levende kulturliv, der er helt enestående. 

Læs mere om Skt. Petersborg og udflugter hos MSC Cruises

Kiel

Et strategisk udgangspunkt for besøg af en lang række pragtfulde ferieattraktioner

Kiel er en by i det nordlige Tyskland   og ligger ud til Østersøen. Byen var landets vigtigste flådebase indtil efter den 2. verdenskrig. 

Læs mere om Kiel og udflugter hos MSC Cruises

Skibe

Rejs med krydstogtskibet MSC Preziosa med Best Travel

MSC Preziosa

MSC Preziosa, der blev søsat i foråret 2013 er et mesterværk af et krydstogtskib bygget med ét formål - nemlig for at kunne give dig den ultimative …

Læs mere her
MSC Orchestra

MSC Orchestra BBBB

Krydstogtperlen MCS Orchestra byder på en unik oplevelse til søs i de smukkeste rammer og sørger for 100% afslapning! MCS Orchestra er det andet kr…

Læs mere her

MSC Cruises - praktisk information

MSC Cruise Card

Ved ombordstigning modtager alle gæster et MSC Cruise Card, som har størrelse som et dankort. Det er et magnetkort, som du altid bør bære på dig, da det har mange funktioner, heriblandt fungerer det som nøgle til kahytten. Kortet skal også fremvises hver gang du går i land og stiger ombord igen. Desuden skal du fremvise kortet når du handler i butikkerne ombord, bestiller behandlinger i skibets spa, samt når du køber drikkevarer og udflugter.

For at få et MSC Cruise Card skal man ved check-in fremvise sit kreditkort (Visa/Dankort, Mastercard, Visa Electron eller American Express), som registreres. Såfremt man ikke er i besiddelse af et kreditkort skal man i stedet lægge et depositum på 250 euro.

På dit MSC Cruise Card kan du også se, i hvilken restaurant, ved hvilket bord og på hvilket tidspunkt der er reserveret aftensmad til dig. 

Drikkepenge og service charge

Det at give drikkepenge er fast kutyme på langt de fleste krydstogtsskibe. For at sikre at alle personalegrupper ombord får en rimelig fordeling af de indkomne drikkepenge, administreres disse af MSC. Det foregår på den måde, at der på dit MSC Cruise Card automatisk trækkes nedenstående beløb:

10 euro pr. dag/pr. person  i drikkepenge. Børn 3-17 år betaler halv pris - børn under 3 år betaler ikke drikkepenge.

Denne ordning betyder også, at der ikke forventes, at du som gæst ombord giver drikkepenge direkte til eksempelvis tjenere i restauranter eller til personalet, som gør rent i din kahyt.

Bemærk, at priser for drikkevarer (gælder ikke drikkevarer som er omfattet af all inclusive-pakken) tillægges 15% i såkaldt service charge - en ordning der også er med til at opretholde den høje service ombord.

Bagage

Hvis du starter/slutter krydstogtet med en flyrejse, skal du være opmærksom på flyselskabets bagageregler. Disse finder du på www.besttravel.dk/flyinfo

Såfremt der ikke indgår rejse med fly på dit krydstogt, opfordrer MSC Cruises sine gæster til at begrænse deres bagage til to kufferter pr. person (som ikke overstiger 90x75x43 cm og 23 kg pr. stykke bagage), og to stykker håndbagage pr. person (som ikke overstiger 56x45x25 cm og 23 kg pr. stykke håndbagage). I det billethæfte, som du modtager før afrejse, vil der være specielle kuffertmærker, som du skal forsyne din bagage med inden ombordstigning. Bemærk, at din bagage kontrolleres inden ombordstigningen, og det er ikke tilladt at medbringe eksempelvis mad- og drikkevarer.

Når du forlader skibet igen bliver bagagen bragt fra kahyt til kaj af skibets personale. Aftenen før udleveres specielle kuffertmærker, som bagagen forsynes med. Bagagen sættes udenfor kahytsdøren den sidste nat på turen. Da alle gæster ikke kan komme fra borde samtidig bliver man delt ind i grupper efter kuffertmærkernes farve. Det fremgår af programmet hvilket tidspunkt din "farve-gruppe" skal gå fra borde. 

 

 

 

Påklædning

Påklædningen ombord er meget afslappet - præcis som på en hver anden ferie. Til middagene om aftenen køres med 3 forskellige påklædningsformer, afslappet, uformelt og formelt. Det afslappede kan eksempelvis være en polo/skjorte/T-shirt og et par bukser. Til de uformelle aftener er det ikke velset at bære jeans - og en jakke eller lignende for herrerne samt en kjole/nederdel for kvinderne vil være velset. Til de formelle aftener, eksempelvis kaptajnens gallamiddag, forventes det at herrerne er i et, gerne mørkt, jakkesæt mens vi til kvinderne anbefaler en pæn kjole. Det er aldrig tilladt at opholde sig i restauranterne iført badetøj, badekåber eller uden fodtøj. Om aftenen er det ikke tilladt at bære shorts i restauranterne. I dagens program, som bringes til din kahyt dagligt, fremgår det, hvad der er den anbefalede påklædning til næste aftens middag.

Afgange

Afrejsedato Rejseprogram Pladser tilbage Grundpris
20. maj. 2018
Østersøen - MSC Preziosa - 8 dages krydstogt fra København
Udsolgt 6.839 Udsolgt
03. jun. 2018
Østersøen - MSC Preziosa - 8 dages krydstogt fra København
Udsolgt 6.449 Udsolgt
17. jun. 2018
Østersøen - MSC Preziosa - 8 dages krydstogt fra København
Udsolgt 9.449 Udsolgt
01. jul. 2018
Østersøen - MSC Preziosa - 8 dages krydstogt fra København
Flere end 8 6.999 Gå videre
07. jul. 2018
Østersøen - MSC Orchestra - 8 dages krydstogt fra København
Flere end 8 6.449 Gå videre
15. jul. 2018
Østersøen - MSC Preziosa - 8 dages krydstogt fra København
Flere end 8 6.999 Gå videre
21. jul. 2018
Østersøen - MSC Orchestra - 8 dages krydstogt fra København
Flere end 8 6.449 Gå videre
29. jul. 2018
Østersøen - MSC Preziosa - 8 dages krydstogt fra København
Flere end 8 6.849 Gå videre
04. aug. 2018
Østersøen - MSC Orchestra - 8 dages krydstogt fra København
Flere end 8 6.449 Gå videre
12. aug. 2018
Østersøen - MSC Preziosa - 8 dages krydstogt fra København
Flere end 8 6.849 Gå videre
26. aug. 2018
Østersøen - MSC Preziosa - 8 dages krydstogt fra København
Udsolgt 5.999 Udsolgt

Lignende rejser du kunne være interesseret i...

World Cruise MSC Magnifica
Krydstogt Jorden Rundt 119 dage med MSC Magnifica
fra kr. 284.599
De Norske Fjorde
Norske Fjorde Krydstogt Fra København - inkl. GRATIS drikkevarepakke!
fra kr. 5.999
msc-oestersoeen
Østersøen - krydstogt Fra København - inkl. GRATIS drikkevarepakke!
fra kr. 5.999
MSC De Arabiske Emirater
Krydstogt fra Dubai 8 dage med MSC Splendida inkl. fly, transfer og hotel i Dubai
fra kr. 8.389
Ved brug af denne hjemmeside godkender du vores brug af cookies til statistik, personalisering og annoncer. Læs mere