Yellowhead Highway med Mount Robson

Canada

At rejse til Canada er en rejse ind i en verden af oplevelser ud over det sædvanlige - oplevelser, som vil tage pusten fra de fleste. Her møder man en natur, som er så utroligt betagende med sine bjerge, vandfald, søer og skove, samt et dyreliv vi heller ikke ser lignende herhjemme. Nogle landskaber i Canada kan også tage sig tilbage i historien til prærier, ørken og en stemning af "Det Vilde Vesten".

Det er dog ikke kun Canadas natur, der er fuld af oplevelser - også byerne har masser at byde på, og med stor forskellighed. Fra storbyers seværdigheder, liv og mangfoldighed til de mindre byers autentiske charme - de vil alle efterlade sine helt egne spor. 

FAQ om Canada

Best Travel benytter i Canada busser af høj standard og med god plads. Busserne er alle udstyret med klimaanlæg, WC og nogle endda med Wi-Fi-adgang. Der er sikkerhedssele ved alle pladser. Bemærk, at man i Canada ikke har en midterdør, og al indgang/udgang sker af døren forrest i bussen.

110 volt - medbring adapter med 2 flade ben.

Best Travels information er tiltænkt rejsende med dansk pas. For at kunne rejse ind i Canada er det et krav, at du INDEN afrejsen har ansøgt OG opnået den såkaldte eTA-indrejsetilladelse. Du skal selv søge denne tilladelse elektronisk. Best Travel udsender information herom forud for afrejsen – men er ikke ansvarlig, såfremt du ikke opnår tilladelsen.

Bemærk, at du skal have tegnet en rejseforsikring, som enten dækker hele verden eller specifikt Canada. Der er ingen dækning på Det Blå Sundhedskort i Canada.

Som dansk sommer – men medbring solidt fodtøj og vindjakke.

Du kan bruge din mobiltelefon, men husk, at uden for EU kommer du oftest til at betale betydeligt mere for både telefoni og data. På flere af hotellerne er der mulighed for gratis Wi-Fi.

Canada har to nationalsprog – fransk og engelsk. På denne tur er engelsk klart det mest anvendte. Best Travels danske rejseleder er naturligvis med på hele rejsen i Canada.

Der er tidsforskel på op til 9 timer i forhold til Danmark.

Bør købes på flaske.

Du kan bruge kreditkort så godt som alle steder, men modsat Danmark, kan man i butikker ikke hæve ”over beløbet”. I butikker skal du også være opmærksom på, at der mange steder skiltes med priser uden moms – som så tillægges ved betaling.

Du skal også forvente at skulle give drikkepenge, som er meget anvendt i Canada. På spisesteder er det typisk op til 15% - mens det er god skik at give chauffør, lokalguider og evt. stuepige på hotellet 3-5 canadiske dollar om dagen.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse