Mekong Prestige II

Mekong Prestige II

Mekong Prestige II ★★★★★


Det flotte flodkrydstogtskib Mekong Prestige II er bygget i 2014 og specielt designet til sejladsen på Mekong-floden i Cambodja og Vietnam. Skibet er 68 meter langt og 13 meter bredt og har med plads til 64 passagerer en hyggelig og intim atmosfære. På soldækket (overdækket) er der borde & stole samt solstole, hvorfra udsigten kan nydes under sejladsen. 

Aktiviteter ombord: I løbet af krydstogtet tilbydes forskellige aktiviteter ombord, f.eks. kokkelektion, instruktion i kunstfærdig udskæring af frugt & grønt, quizzer og visning af film med relation til lokal historie og kultur. Der holdes også foredrag om lokal kultur samt skik og brug.  

Faciliteter: Reception, butik med souvenirs og basale fornødenheder, restaurant, bar/lounge, soldæk med boblebad, fitness-rum og mulighed for massage (tillæg). Der er mulighed for at få vasket og strøget ombord til rimelige priser (ikke selvbetjening). 

Kahytter: Rummelige kahytter på 20 m2 med fransk altan, eget bad og toilet, hårtørrer, garderobe, skrivebord, siddeplads, TV, sikkerhedsboks og individuel aircondition. Kahyttens to senge kan efter ønske stilles sammen eller adskilt.   

Juniorsuite på hoveddæk: 24 m2 med samme faciliteter som i kahytterne + balkon samt badeværelse med både brusebad og badekar. Juniorsuitens to senge kan efter ønske stilles sammen eller adskilt.

Suite på øvre dæk: 27 m2 med samme faciliteter som i kahytterne + balkon samt badeværelse med både brusebad og badekar. Suitens to senge kan efter ønske stilles sammen eller adskilt.  

Forplejning: Morgenmad og frokost serveres som buffet. Aftensmaden er som regel bordservering bestående af forret, suppe, hovedret og dessert. Der spises på faste tidspunkter, som fremgår af dagsprogrammet, som udleveres hver aften. Til måltiderne ombord er der inkluderet drikkevarer - kun lokale mærker: Vand, sodavand, øl og vin. Importerede drikkevarer kan købes. 

Billeder af Mekong Prestige IIRejser der inkluderer Mekong Prestige II

Krydstogter
Krydstogt på Mekongfloden Oplev Cambodja og Vietnam