A-Rosa Stella

A-Rosa Stella ★★★★


A-Rosa Stella er 126 meter langt og 11,4 m. bredt og har 86 kahytter med plads til i alt 174 passagerer. Skibet er elegant indrettet med blankpoleret træ og tekstiler i klare farver. Der gøres rent i kahytterne dagligt og tæppes af før sengetid.     

Behageligt tøj og gode travesko anbefales til udflugterne. Det forventes, at vi klæder om, når middagen skal nydes, men det store selskabsskrud er ikke nødvendigt.

Faciliteter: Reception, lounge/bar, restaurant og en lille butik med souvenirs og personlige fornødenheder. På soldækket, som er delvis overdækket, er der borde & stole samt solsenge, opvarmet pool samt forskellige spil. Gratis wifi - forbindelsens kvalitet kan være svingende.

Kahytter: Skibet kahytter er  ca. 14,5 m2 med eget bad og toilet, badekåbe, sæbe og hårtørrer. Kahytten er indrettet med dobbeltseng (ikke mulighed for enkeltsenge), garderobe, skriveplads, telefon (se takster i kahytten eller spørg i receptionen), aircondition, TV og sikkerhedsboks.

Kahytter på dæk 1 har 2 koøjer - denne kahytstype er inkluderet i prisen.

Kahytter på dæk 2 og 3 har fransk altan - mod tillæg. 

Måltider og drikkevarer:  Pensionen begynder med aftensmad på første dag og slutter med morgenmad på den sidste dag. Måltiderne på skibet serveres som buffet og inkluderer morgenmad , frokost og aftensmad. Om eftermiddagen er der (afhængig af programmet) kaffe/te med lidt tilbehør. Følgende drikkevarer er inkluderet ombord: Vand, kaffe, te, juice, sodavand, fadøl, husets vine (mousserende, hvid, rosé og rød) samt et udvalg af drinks og spiritus. 

Der er mod tillæg - starter ved ca. €15 for en 4-retters menu - mulighed for at tilkøbe a la carte servering en eller flere aftner. Kontakt restauranten ombord.

Billeder af A-Rosa StellaRejser der inkluderer A-Rosa Stella

A-Rosa Stella
Krydstogter
Krydstogt på Rhône Oplev Frankrig