MSC Grandiosa

Krydstogt med All Inclusive

Bestil dit krydstogt til Middelhavet, Norge, Nordkap eller Østersøen senest d. 27/2 2020 og få en GRATIS Easy drikkevarepakke* med ved bestilling.

OBS: Gælder kun nye bestillinger og ved bestilling af nedenstående krydstogter.

Krydstogter bliver mere og mere populære, og når man selv har prøvet, forstår man hvorfor! På et krydstogt med MSC Cruises kan du slappe af og lade alle oplevelserne komme til dig. Ombord er der ingen stress og jag - kun god mad, hyggelige aktiviteter, flot underholdning og tid til at nyde udsigten over havet og de skiftende landskaber, som skibet sejler forbi. På nedenstående krydstogter følger lige nu en gratis Easy drikkevarepakke med ved bestilling. Mon ikke du finder en afgang, som passer lige ind i din kalender? På Krydstogt til Norge og Østersøen er der desuden afsejling fra København.

Fly fra Sønderborg: Tag på et Krydstogt i Middelhavet med direkte fly fra Sønderborg t/r

Bus fra Jylland: Oplev et 11-dages Krydstogt fra Kiel til Nordkap med bus fra Jylland t/r

*Easy drikkevarepakke: Ubegrænset forbrug af drikkevarer med stykpris op til €6/$5: Fadøl, husets vin i glas, udvalgt spiritus, cocktails og aperitifs, alkoholfrie cocktails, sodavand og juice i glas, vand på flaske samt kaffe, specialkaffe, te og varm cacao.

 

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse