Rom Jul Shutterstock 125353379
Colosseum
Peterspladsen

Italien

Rom - julerejse

Pris pr. person fra
kr. 7.595

Fejr julen i Rom! Glæd jer til at opleve Den Evige Stad, smukt indpakket i julepynt. Under opholdet i arrangeres byvandringer, hvor vi vil blive præsenteret for nogle af de kendte og berømte seværdigheder, men også en række af de mere ukendte monumenter og seværdigheder, som Rom har at byde på.

Selve juleaften byder på en god 4-retters italiensk julemenu på den hyggelige restaurant L'Orso80, som ligger i gåafstand fra hotellet. 

På vandringerne i Rom vil vi opleve byens spændende og interessante historie på tæt hold, og virkelig fornemme historiens vingesus. Vi ser velbevarede bygningsværker fra romertiden såsom Colosseum, Pantheon og den romerske kejser Hadrians gamle gravmausoleum Engelsborg. Vi besøger byens smukke renæssance- og barokpladser såsom Peterspladsen, Piazza Navona, Campidoglio og Den Spanske Trappe - anlagt af nogle af datidens største kunstnere og arkitekter såsom Michelangelo, Bernini og Bramante, for blot at nævne nogle få.

Vi bor på et af de skønne hoteller; Hotel Genio eller Hotel Pace Helvezia, som begge har en perfekt beliggenhed midt i det historiske centrum af Rom, i gåafstand fra de fleste seværdigheder. På hotellernes skønne tagterrasser er der en fantastisk udsigt over byens tage.

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst til Rom - Vatikanet
  • Dag 2 - Byvandring i Rom - juleaften
  • Dag 3 - Udflugt til Castelli Romani
  • Dag 4 - Byvandring og middag i Trastevere
  • Dag 5 - Afrejse fra Rom
Hent pdf-udgave af rejseplanen
Bykort ROM Jul2018 WEB

Inkluderet i prisen

Fly København-Rom t/r

Lufthavnstransfers

4 nætter på centrale Hotel Genio eller Hotel Pace Helvezia

4 x morgenmad på hotellet

2 x frokost

Julearrangement inkl. 4-retters julemenu

Aftentur i Rom inkl. spisning i Trastevere

2 byvandringer

Udflugt til Castelli Romani inkl. besøg i Nemi

Erfaren dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Obligatorisk turistskat på p.t. €6,00 pr. person pr. nat, som betales direkte til hotellet

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Enkeltværelse kr. 0 (begrænset antal)

Fast plads i bussen kr. 150-250

Midnatsmesse i Peterskirken på juleture til Rom

Adgangskort er gratis, men kan KUN opnås ved forudgående bestilling og personlig afhentning af adgangskortene.

Rejsebureauer kan ikke søge på gæsters vegne.

Vi anbefaler, at man søger i så god tid som muligt, da der er et meget begrænset antal adgangskort til rådighed.

Klik her for forespørgsel på adgangskort.
http://www.vatican.va/various/prefettura/en/biglietti_en.html

Dag 1

Ankomst til Rom - Vatikanet

Afrejse fra København om morgenen med direkte rutefly til Rom. Efter ankomsten til Roms lufthavn sætter vi os godt til rette i vores egen bus, som kører os ind til Den Evige Stad. Allerede på ankomstdagen venter der os spændende oplevelser. Først sætter vi kurs mod Vatikanet, som ligger midt i Rom. Vi besøger Peterspladsen og ser årets julekrybbe og Peterskirken.

Efter besøget i Vatikanet serveres frokost på et typisk romersk trattoria.

Om eftermiddagen er der indkvartering på et af de to dejlige hoteller, som  begge ligger midt i Roms historiske centrum i gåafstand fra de fleste seværdigheder.

Dag 2

Byvandring i Rom - juleaften

Om formiddagen arrangeres en spændende byvandring, hvor vi ser mange af Roms berømte piazza’er og bygningsværker såsom Colosseum, Campidoglio og Roms vartegn med Ulvinden og Romolus og Remus, Piazza Venezia og Roms skønne blomstertorv Campo dei Fiori for blot at nævne nogle få af byens skønne seværdigheder.

Juleaften bydes på en god 4-retters italiensk julemenu på den hyggelige restaurant L’Orso80, som ligger i gåafstand fra hotellet. Vi indleder med en aperitif på hotellet og spadserer derefter til restauranten fra hotellet.

Efter julemiddagen er der mulighed for på egen hånd at besøge Peterskirken eller Peterspladsen og overvære Pavens midnatsmesse. Alternativt kan man overvære julemessen i en af Roms mange hyggelige små kirker.

Dag 3

Udflugt til Castelli Romani

Juledag arrangeres en skøn udflugt til Castelli Romani. Castelli Romani var oprindelig gamle fæstninger i bjergene uden for Rom. Vi besøger først Castel Gandolfo, hvor paven har sin sommerresidens. Derefter går turen til den lille fæstningsby Nemi, som ligger med en betagende udsigt ud over Nemi-søen.

I Nemi spiser vi julefrokost på bedste italienske manér på byens kendte restaurant Ramo d'Oro, hvor den danske forfatter og maler, Ulla Kampmann, har sat sit unikke præg med sin skønne, naivistiske kunst.

Dag 4

Byvandring og middag i Trastevere

Om formiddagen arrangeres en interessant byvandring i danske guldalderkunstneres fodspor.

Aftenarrangement i den gamle bydel Trastevere med aftensmad på en historisk restaurant efterfulgt af en skøn busrundtur i Rom, hvor vi ser mange af byens smukke seværdigheder i aftenbelysning.

Dag 5

Afrejse fra Rom

Efter tidlig morgenmad siger vi Arrivederci Roma og sætter kurs mod lufthavnen i Fiumicino, hvorfra der er hjemrejse mod Danmark.

Andre interessante rejser

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse