Ronda, Andalusien
El Torcal
Udsigt over Middelhavet

Spanien

Costa del Sol

Pris pr. person fra
kr. 6.495

Det fortræffelige klima, de skønne strande og Andalusiens smukke natur og interessante seværdigheder gør Costa del Sol til et ideelt feriemål. Vi har sammensat et fantastisk tilbud med fly, transfer, ophold på lækkert 4-stjernet hotel med helpension inkl. vin til frokost og aftensmad samt tre udflugter med dansk rejseleder.

Vi bor tæt på stranden i den populære ferieby Fuengirola, som indbyder til hyggelige slentreture langs strandpromenaden og i den hyggelige bymidte. Vi skal også opleve mere af Andalusien på tre spændende udflugter, som er inkluderet i prisen. I løbet af ugen tager vi op i bjergene til Antequera, hvor vi får spektakulære naturoplevelser i naturparken Tocal de Antequera og oplever den hyggelige andalusiske by. På en heldagsudflugt langs kysten til den britiske kronkoloni Gibraltar er der bl.a. mulighed for at handle toldfrit. I bjergbyen Ronda, som ligger på begge sider af en 100 meter dyb kløft, skal vi på vingårdsbesøg og kan på egen hånd besøge den berømte tyrefægterarena, hvor Ernest Hemingway var stamgæst. Desuden står vores danske rejseleder til rådighed med forslag og praktiske tips til udflugter på egen hånd. I regionen findes masser af udflugtsmuligheder og Malaga, som er Andalusiens næststørste by, ligger lige i nærheden og nås let med toget.

Rejseplan

Rejseplan

  • Dag 1 - Ankomst til Malaga og transfer til hotellet
  • Dag 2-7 - Udflugter i løbet af opholdet
  • Dag 8 - Hjemrejse
Hent pdf-udgave af rejseplanen
Costa Del Sol 2016

Inkluderet i prisen

Fly til Malaga t/r inkl. bagage

Lufthavnstransfer t/r

7 overnatninger på 4-stjernet hotel

Helpension på hotellet + tapasfrokost på udflugten til Ronda

Vin (1/4 flaske pr. pers.) og vand til frokost og aftensmad på hotellet

3 udflugter ekskl. evt. entréer

Dansk rejseleder

Ikke inkluderet i prisen

Øvrige måltider og drikkevarer

Drikkepenge

Afbestillings- og rejseforsikring Læs mere

Eventuelle entréer

Dobbeltværelse til enebrug kr. 1.000

Fast plads i bussen kr. 150-250

Dag 1

Ankomst til Malaga og transfer til hotellet

Afrejse fra Danmark. Ankomst til Malaga lufthavn og transfer til hotellet - undervejs vil rejselederen fortælle om ugens program.

Dag 2-7

Udflugter i løbet af opholdet

ANTEQUERA (halvdagsudflugt)

Vi starter med et besøg i naturparken Torcal de Antequera, hvor man finder en af Europas mest imponerende limstenslandskaber. Vind og regn har gennem millioner af år eroderet de bløde sten i karakteristiske geometriske formationer. Landskabet byder også på varieret vegetation og et rigt dyreliv, med især mange fugle. Der bliver mulighed for at deltage i en let vandretur på ca. 2 km. gennem det smukke landskab. Har man ikke lyst til at deltage i vandreturen, kan man nyde den spektakulære udsigt fra Mirador Las Ventanillas, hvorfra man kan skue ud over Campanillas-floddalen, landsbyen Villanueva de la Concepción og bjergene ned mod Malagas kyst. Der er også mulighed for at købe en kop kaffe eller en kold forfriskning i caféen.         

Fra naturparken fortsætter vi til Antequera, en typisk andalusisk landsby med kirker, antikke bygninger og en imponerende fæstning. Området er endvidere kendt for sin olivenproduktion, og vi får lejlighed til at beundre udsigten over olivenlundene. Vi besøger en af byens smukke kirker (entré inkl.), hvorefter der bliver lejlighed til at se sig om på egen hånd. Herefter er der tid til fri disposition i Antequera inden vi vender tilbage til hotellet i Fuengirola.

GIBRALTAR (heldagsudflugt)

Shoppingtur til Gibraltar, som er en britisk kronkoloni på blot 6,5 kvadratkilometer. Her kan der handles toldfrit, og således gøres en god handel. Der er mulighed for på egen hånd at besøge naturreservatet Mount Tarik, som er kendt for de halvtamme berberaber. Entrébilletten til reservatet er ikke inkluderet, og koster ca. €30.

RONDA (heldagsudflugt)

Vi nyder den flotte køretur gennem det imponerende bjerglandskab Serranía de Ronda til byen Ronda, som ligger i 700 meters højde. På vejen besøger vi en andalusisk vingård, hvor vi får en rundvisning og hører om vinfremstillingen på stedet. Besøget afsluttes med smagsprøver af vinen samt en lækker tapasanretning.

Efter vingårdsbesøget tager vi på fælles spadseretur gennem parken i Ronda, hvorfra der er en storslået udsigt til markerne, som kaldes "Rondas køkkenhave", med bjergkæden Grazalema i baggrunden. Herefter er der tid på egen hånd, besøg f.eks. tyrefægterarenaen, som er fra 1785. Det var her i Ronda, at tyrefægteren Pedro Romero som den første begyndte at kæmpe mod tyrene til fods. Orson Welles og Ernest Hemingway var stamgæster i Rondas smukke, gamle arena. Gå heller ikke glip af den berømte bro fra 1700-tallet, som er Rondas vartegn. Broen, som forbinder den gamle og den nye bydel, fører over en 100 m. dyb kløft.

OBS vedr. udflugter
På hotellet er det muligt at bestille en ganske enkel picnic-pakke med frokost (uden drikkevarer) til den dag, hvor vi har udflugt til Gibraltar. Dette er gratis - man skal blot selv henvende sig i receptionen senest dagen før udflugten. 

På udflugtsdagen til Antequera vil der være mulighed for at spise frokost på hotellet.

Dag 8

Hjemrejse

Transfer til lufthavnen og hjemrejse til Danmark.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Har du spørgsmål til, hvordan COVID-19 kan påvirke din rejse, henviser vi til Om rejser og coronavirus

Din henvendelse