Rejseklar

Udenrigsministeriet lige ved hånden

Noget af det vigtigste for os er, at I - vores gæster- føler jer trygge og sikre, når I rejser med os. Vi har derfor selv lavet nogle tiltag i form af vores Tryghedsgaranti, som er med til at skabe et sikkerhedsnet til jeres rejser. Vores tryghedsgaranti inkluderer blandt andet: Fuld refusion ved annullering pga. rejsevejledninger, gratis ombookning indtil 90 dage før afrejse, bruger danske rejseledere, m.m.
Vi er medlem af både Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Men for at skabe et endnu stærkere sikkerhedsnet rundt om netop din rejse og oplevelse, anbefaler vi hos Best Travel, at du får app’en Rejseklar, som er lavet af Udenrigsministeriet, før du skal på din næste rejse.

4 ting, du skal vide om Rejseklar

  • I appen kan du tilmelde dig Danskerlisten for det land, du rejser til eller opholder dig i. Så kan du modtage beskeder fra Udenrigsministeriet via notifikationer i appen, SMS og e-mail, hvis der opstår en alvorlig hændelse i landet. UM vil også kunne kontakte dig direkte i tilfælde af en krise. Du kan tilmelde dig Danskerlisten, både når du rejser i Europa og længere væk. Du kan også tilmelde dig, hvis du bor fast i udlandet. Tilmelding til Danskerlisten er frivilligt.

  • Du kan finde Udenrigsministeriets rejsevejledninger og få information om sikkerhedssituationen på dit rejsemål.

  • Hvis uheldet er ude, kan du få gode råd om, hvad du kan gøre. Det kan fx være ved mistet pas, sygdom eller kriminalitet.

  • Du kan finde kontaktoplysninger til danske ambassader og konsulater i udlandet og til Udenrigsministeriets Borgerservice, hvis du har brug for hjælp i en akut nødsituation.

Læs mere om Rejseklar på Udenrigsministeriets hjemmeside

Rejseklar er utrolig smart og er ideel for dig, som ønsker at være godt vejledt - både før- og under din rejse.

Har du spørgsmål til appen Rejseklar, kan du sende en e-mail til [email protected]

Information om din rejse i realtid

I app'en kan du få direkte rejsevejledning til netop din destination. Du kan endda få notifikationer på din telefon angående sikkerhedssituation i det pågældende land. Du kan tilmelde dig Danskerlisten gennem app'en og få direkte besked fra Udenrigsministeriet, hvis der skulle opstå en alvorlig hændelse i det pågældende land.

App'en giver dig også adgang til en lang liste af gode råd og kontaktinformationer, hvis uheldet skulle være ude.

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse