Grækenland

Pelion Resort

Charmerende hotel i den nordøstlige del af bjerglandsbyen Portaria. Hotellet har en fremragende beliggenhed med storslået panoramaudsigt over Pelion-bjerget og landsbyen Makrinitsa - kun få minutters gang til hovedtorvet. Hotellet har en romantisk og afslappende affære, og er bygget i områdets traditionelle byggestil, der passer godt ind i de naturlige omgivelser. Her møder man den ægte græske gæstfrihed. Hotellet ligger i 750 meters højde og er designet med respekt for det omgivende miljø. Hotellets 6 bygninger består af 2 hovedbygninger, der alle er omgivet af grønne områder med træer og smukke planter.

Faciliteter: Hotellet har en flot udendørs swimmingpool, solterrasse med liggestole og parasoller, hyggelig gårdhave, pejs, elevator, komfortable opholdsområder, jacuzzi, finsk sauna, hyggelig bar og restaurant, hvor der også er mulighed for at sidde i haven. I cocktailbaren tilbydes en bred vifte af drinks, vine og friske juice ved solnedgang. Om morgenen serveres lækker græsk morgenbuffet med lokal yoghurt, frisk frugt og ostebrød samt olivenbrød.

Værelser: Hotellets rummelige værelser er udstyret med minibar, TV, aircondition, sikkerhedsboks, elkedel, gratis wifi og badeværelse med badekar/bruser, toilet og hårtørrer.

Pelion Resort (3)
Pelion Resort (2)
Pelion Resort (4)

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse