Spanien

Parador de Jaén

Glæd dig til at bo på dette fabelagtige hotel på toppen af Santa Catalina-bjerget i Jaén med spektakulær udsigt over byen. Hotellet er en del af Santa Catalina-fæstningen, og paradoren er smukt indrettet i borgens tidligere stalde med enorme stenvægge og historiske træk, der sikrer det autentiske look. At bo her er som en rejse tilbage i tiden med hvælvet loft, træbjælker og smukke klinkegulve. Man bliver fortryllet af den flotte indretning, der smukt er i harmoni med de klassiske møbler og den arabiske indflydelse. Der er 5 km ned til hjertet af byen med den berømte katedral, men vores bus kører os dertil.

Dette hotel er noget ud over det sædvanlige. Så smukt!

Faciliteter: Hotellet har en udendørs swimmingpool med solterrasse, liggestole og parasoller, elevator, bar og en fantastisk monumental restaurant med store spidse stenbuer. Restauranten er indrettet med karakteristiske arabiske træk, der gør, at man næsten føler sig som en feudalherre.

Værelser: Alle værelser er lydisolerede og udstyret med aircondition, TV, sikkerhedsboks, minibar og store lækre badeværelser med toilet, badekar/bruser og hårtørrer

Db
146394396
253403169
253403187
113167267
146394390

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse