Skotland

NorthLink Ferry

Rederiets 2 søsterskibe MV Hjaltland og MV Hrossey er designet til ruterne i Nordatlanten med højeste standard inden for sikkerhed og komfort. Selvom det blot er en færgeoverfart fra Aberdeen på Skotlands fastland til Lerwick på Shetlandsøerne, føler man det næsten er et minikrydstogt!

Faciliteter: Færgerne har restaurant, lounge og bar. Restauranten er åben om aften fra ca. kl. 17-20 og om morgenen fra ca. kl. 06.00-07.30. Baren er åben fra ca. kl. 17 til midnat. Der er også automater, hvor man kan købe te/kaffe, drikkevarer, sandwich og snacks døgnet rundt. Der er gratis wifi ombord og downloader man appen ”PressReader” kan man gratis få adgang til en bred vifte af avisartikler. Der er ligeledes biograf ombord, der viser nogle af de nyeste film. Filmen vises normalt 3 gange på overfarten. Information om program og tidspunkt oplyses på færgen. Pris ca. GBP 5,50 per person.

Bemærk: Betaling om bord skal være i GBP kontanter eller Visa, Mastercard og American Express.

Kahytterne: Der findes mange forskellige kahytstyper og sovestole på færgen, men med BEST TRAVEL får vi alle en kahyt med TV, elkedel og et lille badeværelse med håndvask, bruser, toilet og hårtørrer.

Indvendig 4-køjes kahyt: Disse kahytter benyttes som dobbeltkahyt til kun 2 personer, som dermed kan undgå at ligge i køje. Denne kahytstype er inkl. i rejsens pris. Bemærk, der kan bo 3-4 personer i kahytten, men de øvrige skal da ligge øverst i køjerne. Der er kun 5 små trin på stigen, så det er let at komme derop, og alle sengene er af god kvalitet.

Udvendig 2-køjes kahyt: Mod tillæg kan du bo i denne kahytstype, som både kan benyttes som enekahyt eller dobbeltkahyt, hvor anden person skal ligge øverst i en køje. Der er kun 5 små trin på stigen, så det er let at komme derop, og begge senge er af god kvalitet. Kahytten har vindue med udsigt til havet.

Northlink Ferry (5)
Northlink Ferry (6)
Northlink Ferry (4)
Northlink Ferry (2)

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse