Grækenland

Nautica Bay Hotel

Glæd dig til at bo på dette hyggelige græske hotel med fabelagtig beliggenhed direkte ud til Porto Heli bugten på Peloponnes. Hotellet er kendt for ægte græsk gæstfrihed, og har ikke uden grund fået fine gæsteanmeldelser. Man føler hurtigt en dejlig stemning, som om personalet næsten er i familie med hotellets gæster. Blot 15 meter fra hotellets morgenmadsrestaurant på den modsatte side af vejen, finder du den private stand med liggestole og parasoller. Hotellet ligger godt beskyttet i naturhavnen knap 1,5 km til centrum - ligesom der kun er få minutters sejltur til øen Spetses. Der er hyggelige restauranter langs kysten fra hotellet og indtil hjertet af byen. Hotellet vil løbende tilbyde transport til centrum til ca. EUR 2 pr. person pr. vej.

Faciliteter: Stor have med dejlig udendørs swimmingpool, solterrasse, liggestole og parasoller samt privat stand, der ligeledes har liggestole og parasoller. På hotellet findes en lille butik, hyggelige siddepladser i loungen, udendørs restaurant med flot havudsigt, indendørs restaurant, tennisbane, billard, bordtennis og elevator. Udlån af badehåndklæder mod et gebyr på EUR 1 pr. stk. samt betaling af depositum EUR 10. Hver dag er der ”happy hour” i pool-baren fra kl. 18-19.30, hvor der sælges 2 cocktails for 1 pris.

Forplejning: Dejlig hjemmelavet græsk morgenmadsbuffet fra kl. 07.30-10.15 bl.a. med 5-6 varme retter, cornflakes, brød, kager, græsk honning, friskpresset appelsinjuice samt kaffe/te. I løbet af opholdet har vi inkluderet 6 x dejlige buffetmiddage med 9 varme retter og græsk salatbar med 3-4 variationer samt en barbeque-middag. Middagene er fra kl. 19.30-21.30.

Indkvartering
Double Main Block 1

Dobbeltværelse med balkon og havudsigt

Alle dobbeltværelser har en skøn balkon og ligger i første række med havudsigt. Balkonen er 1,2 m x 3,1 m og møblet med et bord og to stole. Værelserne er 16m2 og udstyret med bad (badekar med bruser), toilet, hårtørrer, gratis sikkerhedsboks, TV, aircondition/varme, minikøleskab og gratis wifi. Værelserne rengøres hver dag og sengetøjet skiftes hver 3. dag.
Dobbeltværelserne benyttes også som eneværelser.

Se stort billede
Porto Heli Hotel 07
Shot 11
Nautica Bay Pool Bar Evening View
Nautica Bay Anexx 200 From Pool 16
Restaurant Buffet
Restaurant Nautica Bay

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse