Grækenland

Naiades Marina Hotel

Meget charmerende boutiquehotel med perfekt beliggenhed i hjertet af Agios Nikolaos i et roligt hjørne af byen kun 250 m fra Ammos bystrand, 450 m fra marinaen og 1 km fra havnen. Der er restauranter, caféer og barer lige i nærheden. Hotellet har et moderne og smukt nautisk design kombineret med et kretensisk touch, det er et dejligt sted at bo og har en afslappet atmosfære samt ægte kretensisk gæstfrihed.

Faciliteter: Hotellet har udendørs swimmingpool (sæsonåbnet) og en hyggelig solterrasse med liggestole, caféborde og stole. Lille morgenmadsrestaurant, elevator, sauna, fitness- og wellnesscenter.

Værelser: Alle værelser er nyrenoverede og lyst indrettet i smukke lyseblå farver og udstyret med balkon, sikkerhedsboks, elkedel, TV, gratis wifi, minikøleskab og badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Se stort billede
Naiades Marina Hotel (4)

Dobbeltværelse

Alle værelser er nyrenoverede og lyst indrettet i smukke lyseblå farver og udstyret med balkon, sikkerhedsboks, elkedel, TV, gratis wifi, minikøleskab og badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Se stort billede
Naiades Marina Hotel (5)
Naiades Marina Hotel (2)
Naiades Marina Hotel (3)
Naiades Marina Hotel (6)

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse