Levni Hotel & Spa

*Ved afrejse 17/4, 15/5, 2/10

Populært hotel med fantastisk beliggenhed i hjertet af Istanbuls gamle bydel blot 900 meter fra byens største seværdighed Topkapi - ligesom mange af byens andre store seværdigheder ligger i gåafstand fra hotellet. Der er kun 250 meter til sporvognsstoppestedet Gulhane. 

Faciliteter: Hotellet har en moderne spa med opvarmet indendørs pool, mindre fitnesscenter og tilbyder tyrkisk hamam, sauna og massage mod betaling. I den hyggelige restaurant, hvor man også kan sidde i hotellets vinterhave, serveres tyrkisk morgenmad - og om aftenen bydes på både tyrkiske og internationale retter. Der er ligeledes bar og elevator. Dejlig solterrasse med havemøbler.

Dobbeltværelser: Hotellets 75 moderne lydisolerede værelser har badeværelse med badekar/bruser, toilet og hårtørrer. Alle værelser er desuden udstyret med TV, aircondition, minibar, gratis wifi, elkedel og sikkerhedsboks.

Hotel
DV Levni Hotel & Spa

Dobbeltværelse

Hotellets 75 moderne lydisolerede værelser har badeværelse med badekar/bruser, toilet og hårtørrer. Alle værelser er desuden udstyret med TV, aircondition, minibar, gratis wifi, elkedel og sikkerhedsboks.

Se stort billede
Levni Hotel & Spa
Levni Hotel & Spa
Levni Hotel & Spa
Levni Hotel & Spa

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse