Lemonthyme Wilderness Retreat

Glæd dig til at bo på dette prisbelønnede boutique vildmarksresort med fantastisk beliggenhed i Cradle Mountain Valleys fredelige regnskovsomgivelser. Resortet er overvejende bygget af træstammer, og menes at være den største håndlavede bjælkehygge på den sydlige halvkugle. Hotellet er bygget af en australsk miljøforkæmper, og her er derfor en fin balance mellem træindustrien og opretholdelsen af en bæredygtig skov. Her hersker en særlig fredfyldt atmosfære.

Faciliteter: Området er kendt for sine mange bush-vandrestier omkring resortet i den rolige tempererede regnskov. Vandreturenes varighed er fra ½ til 2 timer. Hotellet har lounge med åben pejs, bar, lille gavebutik samt en hyggelig restaurant, der er åbent til morgen- og aftensmad. Der er mulighed for at bestille takeaway-madpakker, som skal foretages senest aftenen før. Picnicområde med havemøbler, bordtennis, billard og opholdsrum med TV.

Vildmarkshytte: Vi bor i romantiske hytter bygget ovenpå store træpæle. Fra balkonen er der udsigt over den omkringliggende tasmaniske vildmark. Hytterne er udstyret med gratis wifi, elkedel, gas-brændeovn og badeværelse med bruser, toilet samt hårtørrer.

Mod tillæg kan du bestille ophold i:

Vildmarkshytte m/spa: Romantisk hytte bygget ovenpå store træpæle. Fra balkonen er der udsigt over den omkringliggende tasmaniske vildmark. Hytterne er udstyret med gratis wifi, elkedel, gas-brændeovn og badeværelse med bruser og spabad samt hårtørrer.

Luksus spa-suite: Romantisk suite med stor dobbeltseng og balkon med udsigt over den omkringliggende tasmaniske vildmark. Suiten er udstyret med gratis wifi, elkedel, gas-brændeovn, TV, stort badeværelse med spa i karnap med udsigt over vildmarken.

Hotel
Lemonthyme Wilderness Retreat (9)

Vildmarkshytte

Vi bor i romantiske hytter bygget ovenpå store træpæle. Fra balkonen er der udsigt over den omkringliggende tasmaniske vildmark. Hytterne er udstyret med gratis wifi, elkedel, gas-brændeovn og badeværelse med bruser, toilet samt hårtørrer.

Se stort billede
Lemonthyme Wilderness Retreat (6)
Lemonthyme Wilderness Retreat (2)
Lemonthyme Wilderness Retreat (4)
Lemonthyme Wilderness Retreat (5)
Lemonthyme Wilderness Retreat (7)
Lemonthyme Wilderness Retreat (8)
Lemonthyme Wilderness Retreat (1)

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse