Spanien

Hotel Victoria Playa

Dejligt hotel med fantastisk beliggenhed tæt på strand og by. Der er kun 100 meter til det azurblå Middelhav, 5 minutters gang til San Cristóbal Strand og blot 20 minutters gang til Almuñécars charmerende gamle bydel. Overalt hersker en god feriestemning, og med jævne mellemrum tilbyder hotellet et varieret underholdningsprogram og levende musik.

Hotellet vandt i juni 2022 prisen "Mención Especial" af Granadas provins-turistråd, som gives for at være et helt specielt sted at bo.

Faciliteter: Den 1.500 m2 store have rummer en skøn solterrasse med liggestole og parasoller, jacuzzi, hyggelig pool-bar og flot udendørs swimmingpool (åbent hele året - opvarmet i vintersæsonen ca. november-maj, alt efter vejret). Det er muligt at låne badehåndklæder mod et depositum på EUR 10. Veludstyret fitnesscenter, sauna, tyrkisk bad og bordtennis kan gratis benyttes. Elevator med panoramaudsigt, bar og buffetrestaurant med lækre internationale retter, hvor vi om aftenen hygger os med ¼ flaske vin og vand, der er inkluderet i rejsens pris.

Værelser
Room

Dobbeltværelse med balkon/terrasse

Hyggelige og rummelige værelser på 21 m2 med brede senge, skrivebord, lille bord med stol, aircondition, TV (som viser DR1), sikkerhedsboks mod gebyr (EUR 3 pr. dag eller EUR 15 pr. uge), lille køleskab, gratis wifi, badeværelse med badekar/bruser, toilet og hårtørrer. Alle værelser med balkon/terrasse på 4,30 m2, der er møbleret med et lille bord og to stole ligesom her findes et tørrestativ. Dobbeltværelser benyttes også som eneværelser.

Se stort billede
Unnamed
Unnamed (4)
Unnamed (2)
Unnamed (6)
Unnamed (3)
Unnamed (1)

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse