Hotel Tolo

Et ophold i hjertet af Tolo på dette charmerende familiehotel med fremragende beliggenhed - er intet mindre end fantastisk! Hotellet ligger næsten i vandkanten af det krystalklare vand med enestående udsigt til øerne Koronis, Romvi og Daskalio i Den Argoliske Bugt. Butikker, lokale taverner og barer findes i kort gåafstand fra hotellet. Psili Ammos er byens hovedstrand, som strækker sig fra byen mod øst til næsset. Strandene ligger også gemt bag hovedgaden, og bredden på den gyldne sandstrand variere her meget.

 

 

De færreste drømmer om en swimmingpool, når man bor så romantisk - helt ud til det rolige turkisblå hav. Det føles næsten som om, man har fødderne i vand, når man nyder livet på balkonen med et glas koldt hvidvin eller retsina. Ønsker du alligevel en dag ved poolen, kan du frit benytte Hotel Tolon Holidays’ faciliteter. Hotellet ligger på en bakketop på den modsatte side af vejen - kun 350 meter fra vores hotel. Her er også liggestole og parasoller.

Faciliteter: Populær græsk buffet-restaurant med fuld panoramaudsigt til havet. Hotellet har elevator og en hyggelig bar med fuld havudsigt. Næsten overalt på hotellet er der fine marmorgulve.

Indkvartering
Db

Dobbeltværelse med balkon

Alle dobbeltværelser er 18 m2, og har en dejlig møbleret balkon med FULD HAVUDSIGT. Værelserne er lydisolerede og pænt indrettet i lyse farver, og udstyret med gratis wifi, aircondition, TV, lille køleskab, sikkerhedsboks samt badeværelse med badekar/bruser, toilet og hårtørrer.

Bemærk: Eneværelserne er 12 m2 med møbleret balkon, og indrettet som dobbeltværelserne, men med hyggelig by-udsigt.

Se stort billede
134430959
Tolo3
Tolo1
Tolo2
194845432

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse