Hotel Thaala Bentota

Det er en særlig oplevelse at bo på dette eftertragtede hotel ved Sri Lankas vestkyst i den populære ferieby Bentota. Resortet er nemlig designet af den berømte arkitekt Geoffrey Bawa, som har ladet sig inspirere af en hollandsk landsby fra det 18. århundrede. Der er blot 100 m til stranden, der med sine svajende palmer virker som en ægte tropisk oase, der er 150 m til stationen og 6 km til Lunuganga-haven. Der er restauranter og caféer i nærheden af hotellet. Et ophold i en moderne atmosfære i eksotiske omgivelser med højt serviceniveau - den perfekte arkitektoniske kokon!

Faciliteter: Hotellet har en flot udendørs swimmingpool med liggestole, parasoller og poolbar. Spa- og wellnesscenter, 2 restauranter og bar, der jævnligt tilbyder levende underholdning. Her er rig mulighed for at spille billard, bordtennis, dart, brætspil eller de lokales foretrukne spil, bob. Dejligt udeareal med have og solterrasse. Der er ikke elevator på hotellet, det meste ligger i stueplan.

Værelser: Alle værelser er rummelige og elegant indrettede med trægulve og har terrasse/balkon eller gårdhave med udsigt til haven eller havet, TV, aircondition, minibar, sikkerhedsboks, elkedel og gratis wifi. Badeværelse med bruser/badekar, toilet og hårtørrer. Et dejligt værelse indhyllet i Sri Lankas tropiske charme.

Hotel Thaala Bentota
Hotel Thaala Bentota
Hotel Thaala Bentota
Hotel Thaala Bentota (6)
Hotel Thaala Bentota (7)
Hotel Thaala Bentota
Hotel Thaala Bentota (9)

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse