Portugal

Hotel Porto Santo & Spa

Glæd dig til at bo på dette charmerende strandhotel omkranset af palmer på øen Porto Santo. Det elegante hotel har en fantastisk beliggenhed direkte ud mod det krystalklare blå Atlanterhav, og ligger på selve sandkanten ud til den 9 km lange gyldne sandstrand. Det er en formidabel oplevelse at bo direkte ud mod den unikke sandstrand, hvor man vitterlig kan sidde med fødderne i sand, og nyde livet med en let frokost eller en drink på hotellets hyggelige strandbar til lyden af havets musik. Hele hotellet ligger i stueetagen. Der er 1,5 km til både hovedbyen Vila Baleira og ”Quinta das Palmeiras” – og fra receptionen er der blot 200 meter til selve sandkanten. Der er rig mulighed for vandreture i hele området.

Faciliteter: Hotellet har udendørs swimmingpool med liggestole og parasoller, charmerende strandbar, palmehave, bar og en indbydende restaurant. Her er fitnesscenter og en dejlig spa med indendørs opvarmet swimmingpool & wellnesscenter, hvor du mod betaling kan forkæle dig selv med en vifte af forskellige behandlinger: Tyrkisk bad, hydromassage og den helt unikke varme sandbehandling, hvor man nærmest ligger i et ”sandbadekar” med hele kroppen dækket af det varme sand. På hotellet er der desuden mulighed for at spille minigolf og bordtennis.   

Hotellet tilbyder gratis lån af håndklæder til udendørs brug. 

Værelser: Alle 94 værelser med flotte trægulve har balkon/terrasse med udsigt mod haven. Værelserne er udstyret med aircondition, sikkerhedsboks, gratis wifi, TV og minibar. Pæne badeværelser med badekar/bruser, toilet og hårtørrer.

Hotel Porto Santo & Spa DV
Hotel Porto Santo & Spa B
Hotel Porto Santo & Spa1
Hotel Porto Santo & Spa Spise
Hotel Porto Santo & Spa Pool
Hotel Porto Santo & Spa Reception

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse