Italien

Hotel Montana

Vi bor på det gamle familieejede Hotel Montana, som er beliggende i byen Sant'Agata sui due Golfi. Hotellet er beliggende højt hævet over Napoli-golfen med en storslået udsigt over havet med vulkanen Vesuv i bagrunden. Hotellet og byen Sant'Agata emmer af fred og idyl - atmosfæren på hotellet er lidt som på et badehotel i gamle dage, hvor man satte en ære i at tage imod sommergæster.

Faciliteter
Hotellet disponerer over dejlige fællesarealer med restaurant, bar og en skøn terrasse med udsigt over havet og vulkanen Vesuv.

Enkelt indrettede værelser med privat bad og toilet. Værelserne er udstyret med minibar og værdiboks. Aircondition i de varmeste sommermåneder.

Hotellet er officielt klassificeret som et 4-stjernet hotel. Best Travel vurderer hotellet som et godt 3-stjernet hotel.

Indkvartering
Montana Dobbelt Balkon

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse med balkon. Værelset er udstyret med bad og toilet, minibar, værdiboks, TV og hårtørrer. Aircondition i de varmeste sommermåneder. 

Se stort billede
Montana Dobbelt Balkon Havudsigt

Dobbeltværelse med balkon og havudsigt

Dobbeltværelse med balkon og havudsigt. Værelset er udstyret med bad og toilet, minibar, værdiboks, TV og hårtørrer. Aircondition i de varmeste sommermåneder. 

Se stort billede
Montana Single

Eneværelse med balkon

Eneværelse med balkon. Værelset er udstyret med bad og toilet, minibar, værdiboks, TV og hårtørrer. Aircondition i de varmeste sommermåneder. 

Se stort billede
368298278
368298126
368298146
368298202
368298225

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse