Grækenland

Hotel Minos

Glæd dig til at bo på dette moderne og nyrenoverede hotel med fremragende beliggenhed i et af de mest populære områder i Rethymnon - kun 200 m til bystranden og ca. 1,7 km til hjertet af den hyggelige gamle bydel. Der er flere caféer og spisesteder i nærheden af hotellet. Hotellet er kendt for sin varme atmosfære og sit høje serviceniveau. På stranden kan der lejes solsenge og parasoller. Pool-håndklæder udlejes mod et depositum på ca. EUR 10.

Faciliteter: Udendørs swimmingpool med solterrasse, liggestole og parasoller, fitnesscenter, dejlig buffetrestaurant med en bred vifte af lækre lokale og internationale retter samt en vegetarisk ret. Hotellet har desuden café, lobbybar, bar, elevator og dartspil. Bordtennis og billard mod gebyr. Der findes mange hyggekroge på hotellet både inde- og udenfor.

Minos Db

Dobbeltværelse med balkon/terrasse

Dobbeltværelse med balkon/terasse er 20 m2 og udstyret med møbleret balkon/terrasse, TV, minikøleskab, aircondition, sikkerhedsboks, elkedel, gratis wifi og har badeværelse med badekar/bruser, toilet og hårtørrer. Disse dobbeltværelser benyttes også som eneværelser.

Se stort billede
Superior Db

Superior dobbeltværelse med balkon/terrasse

Dobbeltværelse med balkon/terasse er 20 m2 og udstyret med møbleret balkon/terrasse, TV, minikøleskab, aircondition, sikkerhedsboks, elkedel, gratis wifi og har badeværelse med badekar/bruser, toilet og hårtørrer. Derudover badekåber og tøfler. Ved ankomst leveres desuden en flaske vin, en flaske vand samt en frugtkurv.

Se stort billede
Minos Hotel Restaurant1
Minos Hotel Lobby2
Minos Hotel Exterior3
Minos Hotel Snack1
Minos Hotel Pool
76838270
314604812
314605141
333128902

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse