Portugal

Hotel Londres

Velkommen til vores charmerende hotel i Estoril, der nyder en yderst central beliggenhed, blot 400 meter fra den smukke Tamariz Strand, 500 meter fra det berømte Estoril Kasino og 750 meter fra togstationen, der tilbyder direkte forbindelser til både Lissabon og Cascais flere gange i timen!

Med en moderne indretning i lyse og indbydende farver er hotellet en oase af stil og komfort, og det er ikke overraskende, at det er blandt de mest eftertragtede hoteller langs kysten. Hotellets dygtige personale står klar til at byde dig velkommen med ægte portugisiske gæstfrihed.

Faciliteter: Flot have område med opvarmet udendørs saltvandspool, liggestole og parasoller med håndklædeservice. I hotellets restaurant Sal e Pimenta – som har udsigt over pool-området serveres morgenmad og middag som buffet. De veltilberedte aftenbuffeter består af en skøn blanding af internationale og portugisiske retter. Til aftensmaden har Best Travel inkluderet ½ flaske vin pr gæst/aften. Vinen kommer fra forskellige vindistrikter i Portugal, og giver mulighed for at lære nogle af vinene at kende.

Hotellets hyggelige bar og lounge er det oplagte sted at slappe af med kaffe om eftermiddagen og måske en cocktail om aftenen.

På hotellet findes også elevator, kiosk og frisør- & skønhedssalon med tilbud om lækre massagebehandlinger (mod tillæg). Der er gratis Wi-Fi på hotellet.

Hotellet har fremragende gæsteanmeldelser på både Tripadvisor og fra Best Travels gæster. De portugisiske myndigheder har tildelt hotellet 3 stjerner, men ud fra ovenstående samt inspektion af hotellet vurderer vi hotellet til **** ud fra portugisisk standard.

Indkvartering
Hotel Londres Estoril Double Room (54)

Dobbeltværelse

Lyse nyrenoverede værelser på ca. 15 m2 med balkon, tv, minikøleskab, gratis wi-fi og aircondition, der også kan varme rummet op på evt. kølige dage. Moderne badeværelse med bad, toilet og hårtørrer. Brug af værdiboks mod tillæg.

Se stort billede
Hotel Londres Estoril Entrence(30)
Hotel Londres Estoril Double Room (54)
Hotel Londres Estoril Bathroom(10)
Lounge3
Hotel Londres Estoril POOL (43)
Pool3 0285
Area Alimentar 54
Breakfast1 3331486944
Hotel Londres Estoril Sala Londres(3)

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse