Hotel Kalevala

Oplev et usædvanligt hotel - på den gode måde. Hotellet er placeret ca. 3 km fra Kuhmo i en gamle og fortryllende skov lige ud til en krystalklar sø. Hotellet har et særligt arkitektonisk udseende - bygningens opbygning er faktisk inspireret af traditionelle finske træfæstninger fra gamle tid. Men det betyder ikke, at hotellet er gammelt og nedslidt - tværtimod - hotellet er moderne og meget hyggeligt indrettet med smarte møbler skabt af genbrugstræ. Hotellet er faktisk en beskyttet bygning på grund af dens antikke udseende.

Udover hotellets flotte ydre så er det også et hotel med hjertet på det rette sted. Hotellet arbejder nemlig aktivt med at støtte lokalmiljøet, passe på naturen, sikre velfærd blandt gæsterne og personalet, købe lokale madvarer, mindske el-og vandforbrug - kort sagt så er hotellet en aktiv frontløber på bæredygtighedsområdet.

Faciliteter: gourmet-restaurant, lounge, bar, udendørs- og indendørs spa, forskellige saunaer, mulighed for wellnessbehandlinger, udlejning af vinterudstyr (kælke, ski mm.)

Værelser: Alle værelserne har eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Der er desuden TV og gratis wifi på alle værelser.


Hotel
Rooms Standard Room (2)

Dobbeltværelse

Alle værelserne har eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Der er desuden TV og gratis wifi på alle værelser.

Se stort billede
Enkelt

Eneværelse

Alle værelserne har eget badeværelse med toilet og bruser samt hårtørrer. Der er desuden TV og gratis wifi på alle værelser.

Se stort billede
Kuva1
Christmas Santas Residence
355976956
Kalevala Buffet
Hotelli Kalevala Auroras 04
330776427
Sauna Outdoor Jacuzzi Winter
Mad
1173183312
Huskysafari
Christmas Village2
Activities Snowshoe Walking

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse