Spanien

Hotel Jardín Tecina

Dette FANTASTISKE højtliggende hotel ligger direkte på kanten til Atlanterhavet på øen La Gomera. Hotellet er omgivet af en 70.000 m2 stor tropisk have med masser af farverige eksotiske blomster. At bo på dette enestående hotel er en oplevelse udover det sædvanlige, og det er let at forstå, at tidligere forbundskansler Angela Merkel har været her flere gange, og at det hurtigt blev hendes yndlingshotel. I disse eventyrlige rammer er det skønt at slappe af - og nyde livet på bedste vis. I det fjerne ses Tenerife og vulkanen Teide.

Elevator og trapper fører ned til stranden i Playa de Santiago, der ligger 750 m nedenfor hotellet, og herfra er der blot 700 m indtil byens centrum. Der er niveauforskelle i og udenfor hotellet. I december 2024 genåbner hotellet efter en større renovering af samtlige værelser. På Jardín Tecina til du hurtigt føle dig hjemme, og du kan tilkøbe mange aktiviteter!

Faciliteter: Flotte udendørs og opvarmede saltvandspools med solterrasser, liggestole, parasoller og poolbar. Fitnesscenter, bibliotek, dart, bordtennis, brætspil, petanque, billard, squash-, minigolf- og tennisbaner - samt golfbane indenfor ca. 3 km.  Her findes ikke mindre end 7 forskellige restauranter, der byder på retter fra det internationale- og det spanske køkken i hyggelige og romantiske omgivelser i forskellige prisklasser.

Der er temamiddage og optræden med livemusik. Lækker spa- og wellnesscenter med indendørs swimmingpool, sauna, frisør- og skønhedssalon samt mulighed for skønne massagebehandlinger. Hyggelige barer. Bemærk, der kun er elevator i hovedhuset samt ned til hotellets private strand. Hotellet har egen økologisk gård, hvorfra friske grøntsager leveres til restauranterne.

Indkvartering
Habitaciones Oasis Jardin Tecina

Dobbeltværelse (Oasis)

30 m2 store hyggelige og lyse Oasis-værelser med balkon/terrasse med udsigt til haven. Alle værelser har flisegulve og er udstyret med TV, gratis wifi, minibar, sikkerhedsboks, aircondition og elkedel. Badeværelse med badekar/bruser, toilet og hårtørrer.

Se stort billede
Armonia

Dobbeltværelse med delvis havudsigt (Armonía)

30 m2 store hyggelige og lyse Armonía-værelser med balkon/terrasse med delvis udsigt til havet. Alle værelser har flisegulve og er udstyret med TV, gratis wifi, minibar, sikkerhedsboks, aircondition og elkedel. Badeværelse med badekar/bruser, toilet og hårtørrer.

Se stort billede
Habitaciones Horizonte Jardin Tecina

Dobbeltværelse med havudsigt (Horizont)

30 m2 store hyggelige og lyse Horizont-værelser med balkon/terrasse med udsigt til havet. Alle værelser har flisegulve og er udstyret med TV, gratis wifi, minibar, sikkerhedsboks, aircondition og elkedel. Badeværelse med badekar/bruser, toilet og hårtørrer. Horizont-værelser har derudover pudemenu.

Se stort billede
178844683
178858143
Hotel Jardín Tecina
Hotel Jardín Tecina
190691045
555558517
555559219
555561212
555562880
555562911
87076318

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse