Spanien

Hotel Exe Estepona Thalasso & Spa

Det meget indbydende hotel ligger i en af Costa del Sols eksklusive områder mellem Estepona og Puerto Banús. Der er 950 meter til den hyggelige landsby Cancelada, 1 km til stranden El Saladillo og 10 km til både Estepona og Puerto Banús. Der er busstop lige i nærheden af hotellet med afgang ca. hver 40. minut i tidsrummet kl. 07-21 med forbindelse til Estepona. Der er flere hyggelige restauranter tæt på hotellet. Hotellet er designet til afslapning og komfort i lækre omgivelser, og følger derfor adults only/kun for voksne-konceptet. Det er det perfekte sted at nyde Andalusiens sol og varme kombineret med hotellets udsøgte faciliteter. Et dejligt sted at slappe af efter spændende udflugter.

Faciliteter: Nyd hotellets flotte udendørs swimmingpool med solterrasse, liggestole og parasoller. Gratis fitnesscenter, elevator, bar og billard mod gebyr. Det er en oplevelse både morgen og aften at spise i den elegante og hyggelige restaurant med gourmetlignende middelhavsbuffet.

Mod betaling kan du benytte det over 2.000 m2 store spa, der er et af Andalusiens største Thalasso-centre. Her er mere end 35 behandlingskabiner, tyrkisk bad, sauna, eksklusivt Middelhav-vandterapi, dynamisk pool og mulighed for skønne massage- og ansigtsbehandlinger.

Badehåndklæder kan frit udlånes mod et depositum på EUR 10. Badehætte og –sko skal benyttes i spaen. (Badehætte kan normalt købes for EUR 2 og badesko for EUR 1).

Room

Dobbeltværelse med balkon

Rummelige og moderne dobbeltværelser med balkon indrettet i varme farver. Her er dejlig møbleret balkon, aircondition, TV, minibar, sikkerhedsboks, gratis wifi og badeværelse med badekar med bruser samt hårtørrer.

Se stort billede
Room
Bath
Ext
Mad
Spa
Pool

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse