Spanien

Hotel Eetu

Glæd dig til at bo på dette moderne og lækkert indrettede hotel, der vender ud mod det azurblå Middelhav højt hævet over Platja de Fornells-stranden ved den smukke Aiguablava-bugt i Begur. Der er kun blot 350 m til både Platja Fonda og Platja de Fornells strandene samt 3,5 km til hjertet af den smukke landsby Begur. Der er flere gode restauranter tæt på hotellet ligesom der er skønne vandremuligheder i hele området. En kyststi på 1,5 km fører fra hotellet direkte ned til Aiguablava-bugten.

På hotellet, der kun er for voksne, hersker en eksklusiv og romantisk stemning. Skønheden smelter sammen med komfort og hotellets varme gæstfrihed. Her gør de to ejere alt for at skabe varige ferieminder, og hotellets gæster kommer derfor gerne tilbage igen og igen.

Faciliteter: Hotellet har en flot opvarmet udendørs saltvands-swimmingpool med havudsigt. På solterrassen findes behagelige liggestole, overdækkede balinesiske liggestole og poolbar, der tilbyder forfriskende drinks og snacks. I haven er der komfortable hængekøjer og havemøbler, hvor man kan fordybe sig i en god bog eller bare koble af. Her bydes også på et splinternyt fitnesscenter, sauna, jacuzzi, bar og en hyggelig restaurant, hvor man både kan sidde inde- og ude, mens man nyder serveringen af hotellets veltillavede catalanske retter. Der er flere hyggelige opholdsområder på hotellet ligesom der er elevator. Hotellets stil er gennemført overalt.

Restauranten har en populær haveterrasse i skyggen af morbærtræer og med havet som kulisse. Køkkenet tilbyder lokalt baserede retter. Stor morgenbuffet med varme og kolde retter med show cooking.

Værelser: Hotellets 47 rummelige værelser er lyst og elegant indrettet i smukke farver med terrasse/balkon. Alle værelser har trægulve og er udstyret med gratis wifi, TV, aircondition, minibar, sikkerhedsboks samt badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Her findes både badekåbe og tøfler til fri brug ved pool-området.

Hotel
Hotel Eetu (5)

Dobbeltværelse med balkon

Hotellets 47 rummelige værelser er lyst og elegant indrettet i smukke farver med terrasse/balkon. Alle værelser har trægulve og er udstyret med gratis wifi, TV, aircondition, minibar, sikkerhedsboks samt badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Her findes både badekåbe og tøfler til fri brug ved pool-området.

Se stort billede
Hotel Eetu (6)
138245376
Hotel Eetu (2)
Hotel Eetu (5)
99555844
Hotel Eetu (8)
Hotel Eetu (1)

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse