Grækenland

Hotel Dionyssos

Glæd dig til at bo på dette charmerende hotel på øen Skopelos. Hotellet har en fremragende beliggenhed i Skopelos by på toppen af en lille bakke med udsigt over bugten. Det enkelt indrettede, men meget hyggelige hotel er bygget i harmoni med den skopelske byggestil og oser af autentisk græsk atmosfære og gæstfrihed - nærmest i romantiske omgivelser med have og tropiske planter. Hotellet ligger kun 400 m fra havnen, 500 m fra bystranden og 750 m fra den gamle bydel med maleriske smalle gyder. I umiddelbar nærhed ligger den nye bydel med traditionelle taverner, barer, restauranter og spændende butikker. Det er skønt at vågne op til det særlige lys, der kommer ind på hotellet både fra poolen og havet. Hotellet byder på en kombination af charme, fred og ro. Det ægte Skopelos!

Faciliteter: Hotellet har en stor udendørs swimmingpool, solterrasse med liggestole og parasoller, en lille taverna og poolbar samt en have med tropiske planter. Hotellet har ikke elevator.

Værelser: Alle hotellets 52 værelser er på ca. 20 m2 og fordelt på 2 etager. Dobbeltværelserne bruges også til eneværelser.

Indkvartering
Db Landudsigt

Dobbeltværelse med balkon

Dobbeltværelse på ca. 20 m2 med møbleret balkon og bambusstole. Værelset er udstyret med aircondition, minikøleskab, TV og gratis wifi. Badeværelse med badekar/bruser og toilet.

Se stort billede
Db Delvis Hav

Dobbeltværelse med balkon og skrå havudsigt

Dobbeltværelse på ca. 20 m2 med møbleret balkon og bambusstole. Værelset er udstyret med aircondition, minikøleskab, TV og gratis wifi. Badeværelse med badekar/bruser og toilet.

Se stort billede
Swimming Pool Og Side View Ocean

Dobbeltværelse med balkon med pool- og skrå havudsigt

Dobbeltværelse på ca. 20 m2 med møbleret balkon og bambusstole. Værelset er udstyret med aircondition, minikøleskab, TV og gratis wifi. Badeværelse med badekar/bruser, hårtørrer og toilet.

Se stort billede
13246417
13246784
13246890
13257976
13258334
13259289

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse