Sverige

Hotel C Stockholm

Hotel C Stockholm er et moderne boutique-hotel beliggende i Stockholm, Sverige. Hotellet har en stilfuld og elegant atmosfære, der kombinerer moderne designelementer med skandinavisk charme. Beliggende i hjertet af byen tilbyder Hotel C Stockholmbekvem adgang til nogle af Stockholms mest ikoniske seværdigheder og kulturelle destinationer.

Hotellet ligger blot 100 meter fra stationen, og er dermed ideélt til vore togrejser.

Hotellet byder på en dejlig restaurant, hvor vi nyder en god velkomstmiddag den første aften - og hver morgen kan vi se frem til hotellet store morgebuffet. Herudover rummer hotellet også Stockholms berømte ICE-bar, hvor alt - selv glassene du drikker af - er lavet af is! Bemærk, at indgang til denne bar kun er mod entre (pris pt 265 SEK inkl. 1 drink)

 

Værelser: Værelserne på Hotel C Stockholm er smagfuldt indrettede og på ca 18m2 med to enkeltsenge, som er skubbet sammen. Eneværelserne er på ca 15m2 med en stor queensize seng. Alle værelser er med bad/toilet, gratis Wi-Fi, TV, vinduer, skrivebord og faciliteter til at lave kaffe/te.

Hotel
C Hotel Stockholm DV2

Dobbeltværelse

Værelserne på Hotel C Stockholm er smagfuldt indrettede og på ca 18m2 med to enkeltsenge, som er skubbet sammen. Alle værelser er med bad/toilet, gratis Wi-Fi, TV, vinduer, skrivebord og faciliteter til at lave kaffe/te.

Se stort billede
C Hotel Stockholm DV

Eneværelse

Eneværelserne er på ca 15m2 med en stor queensize seng. Alle værelser er med bad/toilet, gratis Wi-Fi, TV, vinduer, skrivebord og faciliteter til at lave kaffe/te.

Se stort billede
C Hotel Stockholm
C Hotel Stockholm
C Hotel Stockholm - Icebar
C Hotel Stockholm
C Hotel Stockholm - Icebar

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse