Spanien

Hotel Bahía Tropical

Det elegante hotel ligger i et roligt område af Almuñécar ud mod byens populære strandpromenade, som fører ind til den gamle bydel. Hotellet har en fantastisk beliggenhed - det ligger i første række ud mod Middelhavet og til stranden Playa del Pozuelo. Der er ca. 2,5 km til hjertet af Almuñécar, og lige ved hotellet er der lokalbus flere gange om dagen. Overalt hersker en god stemning, hvor der med jævne mellemrum er aftenunderholdning og levende musik.

Faciliteter: Hotellet har en flot udendørs swimmingpool og solterrasse med liggestole og parasoller samt tagterrasse på 4. sal med havudsigt. Det er muligt at låne badehåndklæder mod et depositum på EUR 10. Spa-og wellnesscentret tilbyder tyrkisk bad, sauna, massage, lækre skønhedsbehandlinger og har desuden en solterrasse med senge i balinesisk stil. Bar og dejlig buffetrestaurant, der byder på et stort udvalg af lækre lokale og internationale retter. Her hygger vi os om aftenen med middag inkl. ¼ flaske vin og vand, der er inkluderet i rejsens pris. Her er ligeledes elevator, bordtennis og billard.

Indkvartering
Db Room2

Dobbeltværelse med balkon/terasse

Hyggelige og rummelige værelser med flisegulve, møbleret balkon/terrasse, gratis wifi, aircondition, TV, lille køleskab, sikkerhedsboks samt badeværelse med toilet, bruser/badekar og hårtørrer. Dobbeltværelser benyttes også som eneværelser.

Se stort billede
3259100
3259106
5542244
51799111
55397461
478844366

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse