Grækenland

Hotel Aphrodite

Dette utrolig charmerende hotel har en fremragende beliggenhed i hjertet af den lille idylliske by Litochoro ca. 100 km fra Thessaloniki og 10 km fra Dion. Her modtages vi med en usædvanlig stor gæstfrihed af værtinden, der arvede hotellet af sin farmor. Efterfølgende har hun renoveret hele hotellet, så det fremstår i en unik og særlig elegant design i lyse farver. Hotellet er indrettet i et af byens traditionelle stenhuse, der er et sandt vindue til naturen. I baggrunden ligger de smukke Olympus-bjerge, og kun få minutters gang fra hotellet løber Enipeas-floden.

Glæd dig til at bo på dette dejlige hotel, hvor skønhed og græsk tradition knyttes sammen. Et hotel med moderne komfort og højt serviceniveau – et dejligt sted, hvor gæsterne gerne kommer igen og igen. Aphrodite er navnet på antikkens gud for kærlighed, skønhed og frugtbarhed. Det privatejede hotel er ikke med i nogen hotelkæde, og har derfor ingen officielle stjerner, men Best Travel giver det 3-stjerner.

 

Faciliteter: Her er en lille morgenmadsrestaurant, hvor der også er mulighed for at sidde udenfor. Der er flere små hyggesteder på hotellet. Trapper fører op til værelserne på 1. og 2. sal. Der er ingen elevator på hotellet, og man skal selv kunne bære sin kuffert op på værelset.

Værelser: Alle de elegant indrettede værelser er ca. 14 m2 og har en lille balkon. De smukke lyse værelser er forskelligt indrettet med komfortable senge og udstyret med gratis wifi, aircondition, TV, minikøleskab, sikkerhedsboks og badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Hotel
Hotel Aphrodite (6)

Dobbeltværelse

Alle de elegant indrettede værelser er ca. 14 m2 og har en lille balkon. De smukke lyse værelser er forskelligt indrettet med komfortable senge og udstyret med gratis wifi, aircondition, TV, minikøleskab, sikkerhedsboks og badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer.

Se stort billede
Hotel Aphrodite (1)
Hotel Aphrodite (2)
Hotel Aphrodite (4)
Hotel Aphrodite (3)

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse