Spanien

Hotel Aatu

Dette fabelagtige hotel ligger i udkanten af middelalderlandsbyen Peratallada – stedet er intet mindre end en skøn spansk hemmelighed. Hotellet har en fremragende beliggenhed midt i naturen i landlige omgivelser, og en idyllisk sti på blot 1 km fører til hjertet af den gamle bydel. Hotellet, der kun er for voksne, er ideelt som udgangspunkt for vandreture og til at gå på opdagelse i Peratallada – og samtidig er det et fantastisk sted bare at nyde tilværelsen. Det lille hotel er fuld af charme og har en hjemlig atmosfære med catalansk hygge – her smelter komfort og hotellets varme gæstfrihed sammen. De to ejere gør alt, for at skabe varige ferieminder sammen med den vellidte hotelvært Judit.

Faciliteter: Engang var bygningen en bondegård, men er i dag ombygget til et charmerende hotel, der også byder på en dejlig og meget velholdt have på 30.000 m2 med gangstier og en smuk blomsterpergola. I haven findes 2 små opvarmede udendørs swimmingpools med en lille solterrasse og liggestole. Hotellet har desuden en hyggelig opholdsstue/restaurant ligesom der er mulighed for at sidde udenfor i eksotiske omgivelser. En lille bar og hyggelige terrasser, hvor man kan nyde stedets stilhed og slappe af.

På hotellet ses flere af Peratalladas traditionelle træk med gamle stenvægge og træbjælker, som her er bevaret. Hver morgen anrettes en lækker hjemmelavet morgenbuffet i opholdsstuen/restauranten, og der er mulighed for at bestille sandwich, snacks m.m. i hotellets lille bar. Der er ikke elevator på hotellet, da kun få trin fører op til værelserne på 1. sal. Man skal selv bære sin bagage til sit værelse.

Værelser: I sæsonen bor Best Travel normalt på hele hotellet, som i alt kun har 14 værelser – heraf findes 7 dobbeltværelser i hovedbygningen på 1. sal, og denne værelsestype er inkl. i rejsens pris

Hotel
Hotel Aatu (8)

Dobbeltværelse på 1. sal

Alle 7 værelser på 1. sal ligger i hovedbygningen. Værelserne er 21 m2 og moderne indrettet i elegante farver med minibar, TV, aircondition, sikkerhedsboks, badekåbe og tøfler til brug ved poolen. Dejligt badeværelse med bruser, toilet og hårtørrer. Mod tillæg benyttes disse værelser også som eneværelser.

Et af værelserne på 1. sal er dog 30 m2 og sælges som et stort dobbeltværelse (kan evt. benyttes til 3 personer).

Se stort billede
Hotel Aatu (1)

Dobbeltværelse m/terrasse i stueetagen

Mod tillæg kan du bestille et af de 7 værelser i stueniveau med egen indgang. Værelserne ligger lige ved siden af hovedhuset, og er 22 m2, rustikt og moderne indrettet med lille møbleret terrasse, minibar, TV, aircondition, sikkerhedsboks, badekåbe og tøfler til brug ved poolen. Lækre badeværelser med bruser, toilet og hårtørrer. 

To af disse værelser er dog 30 m2 og sælges som store dobbeltværelser (kan evt. benyttes til 3 personer).

Se stort billede
Hotel Aatu (2)
Hotel Aatu (3)
Hotel Aatu (4)
Hotel Aatu (7)
Hotel Aatu (5)
Hotel Aatu

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse