Spanien

H10 Taburiente Playa

Skønt hotel med fremragende beliggenhed ved Breña Baja på øen La Palma. Hotellet ligger kun 300 m fra øens berømte strand, Playa de Los Cancajos, og blot 5 km fra hovedbyen Santa Cruz de la Palma. (Der kører lokalbus fra hotellet til hjertet af Santa Cruz de la Palma ca. hver halve eller hele time, afhængig af ugedag. Pris pr. billet ca. EUR 1,65 pr. person pr. vej).

Faciliteter: Hotellet har 3 udensdørs swimmingpools (den ene er opvarmet om vinteren). Nyd den skønne solterrasse med spektakulær udsigt over havet. Lækker buffetrestaurant med show cooking og varierende retter fra både det internationale og det kanariske køkken samt med et udvalg af friske frugter og grøntsager. Hotellet har desuden en terrasserestaurant, lobbybar og bar med udendørs terrasse, hvor der flere gange om ugen er levende musik. Lille butik, elevator, bordtennis, billard og en flot patio.

Indkvartering
Db Sea View

Dobbeltværelse med delvis havudsigt

Dobbeltværelse på 27 m2 indrettet i lyse farver med 8 m2 møbleret balkon/terrasse med delvis havudsigt, aircondition, TV, køleskab, gratis wifi, sikkerhedsboks mod gebyr samt badeværelse med toilet, badekar/bruser og hårtørrer.

Disse værelser benyttes også som eneværelser.

Se stort billede
Superior

Superiorværelse

Superiorværelse på 48 m2 med samme faciliteter som standardværelserne, men her findes også et tekøkken med mikrobølgeovn, elkedel, køleskab og Nespresso-kaffemaskine med daglig udskiftning af komposterbare kapsler, spiseområde, lænestol og sofa. Værelset har balkon/terrasse og bjergudsigt.

Se stort billede
Superior Seaview

Superiorværelse med delvis havudsigt

Superiorværelse på 48 m2 med samme faciliteter som standardværelserne, men her findes også et tekøkken med mikrobølgeovn, elkedel, køleskab og Nespresso-kaffemaskine med daglig udskiftning af komposterbare kapsler, spiseområde, lænestol og sofa. Værelset har balkon/terrasse og delvis havudsigt.

Se stort billede
134470496
56471279
56471144

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse