Italien

Grand Hotel Terme di Augusto

Dejligt hotel med en skøn beliggenhed midt i den hyggelige by Lacco Ameno få minutters gang fra byens hovedplads og den hyggelige strandpromenade.

Faciliteter: Hotellet disponerer over restaurant, opholdsstue og bar, wellness-center med indendørs swimmingpool, samt dejlige fællesarealer, have og en pragtfuld terrasse. Elevator. Gratis adgang til trådløst internet på hele hotellet. Der er 1 indendørs swimmingpool, samt to udendørs. Den ene pool er beliggende i haven. Den anden, som er fyldt med termalsk vand, ligger på hotellets tag, hvorfra der er en fantastisk udsigt. Åbningstiderne for de udendørs pools kan variere efter sæson og vejrlig. 

Det er muligt at låne poolhåndklæder på hotellet. Derudover kan man købe en badehætte i receptionen til 2,50 EUR. Badehætten skal bruges i alle pools, som beskyttelse for håret og poolen.

Værelser: Små, men pænt og enkelt indrettede værelser med bad og toilet, hårtørrer, aircondition, safe, minibar, telefon og tv. Badehåndklæder og badekåber. Mulighed for tilkøb af værelse med balkon/terrasse samt værelse med balkon/terrasse og pooludsigt.  Bemærk , at der ikke kan garanteres udsigt fra værelserne - med mindre der tilkøbes værelse med pooludsigt.

Hotellet er i Italien officielt klassificeret som et 5-stjernet hotel. Best Travel vurderer dog hotellet som et 4-stjernet hotel.

Indkvartering
Db

Dobbeltværelse

Pænt og enkelt indrettet dobbeltværelse med bad og toilet, hårtørrer, aircondition, safe, minibar, telefon og tv. Badehåndklæder og badekåber.

Se stort billede
Double Balcony No View

Dobbeltværelse med balkon/terasse

Pænt og enkelt indrettet dobbeltværelse med balkon/terasse og bad og toilet, hårtørrer, aircondition, safe, minibar, telefon og tv. Badehåndklæder og badekåber.

Se stort billede
Double Balcony

Dobbeltværelse med balkon/terasse og pooludsigt

Pænt og enkelt indrettet dobbeltværelse med balkon/terasse og pooludsigt. Værelset har bad og toilet, hårtørrer, aircondition, safe, minibar, telefon og tv. Badehåndklæder og badekåber.

Se stort billede
Single

Eneværelse

Pænt og enkelt indrettet eneværelse med bad og toilet, hårtørrer, aircondition, safe, minibar, telefon og tv. Badehåndklæder og badekåber.

Se stort billede
360161241
360161249
360161260
360161307
360161336
360161221
Db Balcony
Db
Værelse med balkon og pooludsigt

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse