Italien

Grand Hotel Des Anglais

Grand Hotel des Anglais er et hotel i den elegante Liberty stil beliggende midt i Sanremo. Hotellet kombinerer charmen fra det 19. århundrede med moderne bekvemmeligheder. Med sin høje beliggenhed er der en skøn udsigt over den smukke Middelhavskyst. Hotellet disponerer over restaurant, bar og dejlige fælles opholdsrum og wellness center.

Hotel des Anglais byder på komfortable og veludstyrede værelser og suiter, der er smagfuldt indrettede og har moderne faciliteter som aircondition, fladskærms-tv, minibar og gratis trådløst internet. Nogle af værelserne har også en balkon med udsigt over havet.

Faciliteter: Hotellet tilbyder forskellige faciliteter som et SPA-område (entre 30 EUR for gæster boende på hotellet) med fitnesscenter, sauna og spa, hvor gæsterne kan forkæle sig selv med forskellige behandlinger og massage. (mod betaling)

 

Grundet hotellets beliggenhed kan vores bus ikke køre helt op til hotellet, men ved ankomst og afrejse har Best Travel sørget for bagageservice.

Indkvartering
Eco Db

Dobbeltværelse

Dobbeltværelse på 16m2 med aircondition, wi-fi, bruser, toilet, hårtørrer, skrivebord, tv, minibar, telefon og safe.

Se stort billede
Db Hav

Dobbeltværelse med havudsigt

Dobbeltværelse på 16m2 med aircondition, wi-fi, bruser, toilet, hårtørrer, skrivebord, tv, minibar, telefon og safe. Værelset har havudsigt.

Se stort billede
131457217
261799339
253624199

Har du brug for hjælp?

Kontakt Best Travel

Mangler du hjælp eller har du spørgsmål til vores rejser? Udfyld formularen og vi vil vende tilbage hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser indenfor 2 hverdage.

Din henvendelse